Українська Манітоба
-
Скільки вам потрібно шт?
-
Він не важкий, він просто дуже специфічний і часто не має нічого спільного з англійською мовою. IELTS - це про гарне знання структури тесту і вміння використати «лайфхаки», а CELPIP - це все ж таки більше про англійську мову, бо навіть без підготовки людина з нормальним рівнем може здати тест на пристойний бал
-
Там проблема тільки в академічних текстах, лексиці Це вважайте вчити нову мову Ви спробуйте подивитися є десь пробні А там вирішите що здавати краще для майбутнього
-
ну умонвни порівнюючи Індію і Канаду - я би теж стояв в черзі до канади)) тому черга і велика
-
Я читала що для вступу Припустимо на мед не обовʼязково здавати саме аелтс Може ліпше обрати щось інше якщо він прям ТАКИЙ важкий?
-
ну в сторону канади куди меньше їде згідно статистики
-
До Канади до рідненькою Канади:)
-
Цікаво читати реакцію на неповну інформацію, яку надала поліція (не перший раз), і понапридумувані історії аж до подвійного замаху на вбивство. Хоча там з десяток причин чого його могли відпустити
-
Fraser Institute News Release: Canada’s violent crime rate 14.0% higher than U.S. in 2022, and rising; property crime rate 27.5% higher
-
Це все залежить від вимог до вступу конкретного коледжу/універу треба дивитись їх admission requirements.
-
ну тут теж в школах стріляють. Але населення меньше, шкіл меньше - меньше випдаків. Але не думаю що вирогіднсіть сильно меньше в канаді
-
Не в середньому, а так було у 2022 році. І з 126 тисяч, які іммігрували з Канади до США, 46 тис були американці, які повернулися в США, і тільки 53 тис були народжені в Канаді. У 2022 році показник імміграції до США різко зріс на 70% порівняно з попередніми роками.
-
З плюсів, тут дітей можна у школу відпускати😺
-
ну казали про школи вище, що тут безпечніше
-
Як ви до свого аналізу додали школу?
-
що я знайшов - в 2024 в штатах було вбито 4 людини, в канаді 1. Населення Канади меньше в 8 раз, тобто умовно per capita разик вбитим в школі в канаді вище
-
Нагадаєте коли було останнє?
-
Там є багато варіантів не тільки аелтс
-
що зброї меньше то не показник, бо зброї може бути меньше у людей і більше у криміналу. Якщо є статисти по школам - можемо обсудити
-
Дякую Якраз там
22 Jan 2023, 08:02
204025/230571
15 minutes ago