Українська Манітоба
-
Всім приві, хто здавав або планує на CDL у Вінніпегу? Чи можна до вас звернутися за консультацією ?
-
Авіаперевізник flaflair
-
В мене сьогодні танці з бубном були, купив білет онлайн, все оплати, чудово, підійшов час реєстрації, заходжу раза 4 пробував не міг зареєструвати, писало ерор, пішов просити допомогу в працівників, одна направили, в одне місце, пішов туди, друга каже іди туди, і так до години бігав, поки одна працівниця сказала, що сьогодні реєстрація не можлива, завтра зранку за 3 години до вильоту, послухав і пішов, через пів години прийшов лист, можу зареєструватися, так і зробив, тільки треба бордін пасс видрукувати, і здати вранці валізу, і в дорогу. Як видрукувати? В Варшаві працівники самі роздрукували.
-
Так, одразу перевзую. Лише куплю авто😄😄😄
-
Це що палучається, через тиждень зима?? Чому ніхто не попередив??
-
Вітаю всіх, ми летимо 20го листопада condorом 6.00 Краків Франкфурт Торонто Вінніпег 0012 Можливо хтось теж летить з дітьми, будемо раді познайомитися, діти разом позбавляється на пересадках.
-
Я не знаю чому вони спрацювали так, я замовляла course to course одразу. Але зробили diploma to diploma. Я ще думаю може залежить від апостиля, від того який вони їм пакет надіслали.
-
Сину не прийшов запит на вклейку але ми паспорт відіслали тепер вже і страшно сину 1.9
-
Це ніхто не знає чи продовжать після березня видавати ВоркПерміт, але є ризик, що ця програма може перестати існування після її експірації і уряд Канади забуде її продовжити, ось як аргумент з завтра буде плата за біометрію, раніше візи перестали давати до кінця дії паспорта, на дітей практично не відкривають..потрохи вікно можливостей зменшується.
-
Ми теж так летіли. Ми попросили працівника нам допомогти. Валізи забирали на лєнті і здавали повторно.
-
Тобто якщо до березня не виходу то не получу? Навіть якщо є лист?
-
Там сказано, що заявку на ворк перміт можна подати до кінця березня. У Вас УЖЕ заявка подана