Українська Манітоба
-
Амазон і його фундаментальне пакування мікроскопічних навушників 😁
-
Ну є інші способи, як це перевірити. Зокрема, якщо ж така проблема в школі, то про неї говорять на засіданнях батьківської ради. Школа може також надсилати повідомлення батькам, як діяти в таких випадках тощо. Син бере участь у шкільному парламенті, тому там також би про це говорили, якщо є проблема.
-
Cash Flow бути! 🎉 Я запрошую всіх і кожного на гру Cash Flow, яка відбудеться українською мовою 30 листопада о 14:30. Під час гри ми поринемо у світ особистих фінансів, отримаємо купу інсайтів, відчуємо себе частинкою того самого скромного community фінансово свідомих людей і «обростемо» корисними знайомствами. Для тих, хто ще не приймав участі: не соромтесь, у нас круто! Обіцяю масу позитивних вражень ✨ Памʼятайте, поринати у світ особистих фінансів завжди цікавіше разом! Вартість участі: безкоштовно! Для запису та деталей чекаю в особистих @Charlotteek 🫶🏽
-
Мені ніколи не пропонували 🤔
-
Одиничні випадки.
-
Амазон завжди такий )) Одну пластинку маленьких батарейок-пігулок можуть вислати в такого розміру коробці )) Але зараз це «в тєму». Я в ті коробки пакую Christmas presents. Теж як Амазон - один листочок-розпечатку анонсу хокейної гри Ukrainian heritage night запакую у велику коробку. Хай мущщіна думає, що там якийсь суттєвий предмет 🤪
-
Та насправді багато яких предметів називаються тут як Russian style. Нас це зрозуміло чому тригерить, але це їхнє культурно-історичне сприйняття і це не є приводом хейтити і бойкотувати локалів за недостатнє розуміння східноєвропейських взаємовідносин. Можна просто зараз розповідати як є, але не очікувати, що тут проросте русофобія, навпаки, треба філігранно будувати комунікацію, щоб не виглядати для всього світу травматиками в гострій фазі, якщо хочемо, щоб нашу точку зору сприймали адекватно. Ми щодо контексту стосунків first nations і колоніальної влади до імміграції теж якось не дуже були)
-
Попереджати треба 100%, звичайно. Я про те, що в школах ніхто нікому наркотики з кожного кутка не пхає. Наприклад, у нас в місті проблема з наркотиками більша у католицьких школах, судячи по новинах. Однак, оскільки в центрі міста як кілька метадонових клінік, так і вдвічі більше бездомних, ніж у Вінніпезі, то знайти наркотики не проблема взагалі по дорозі зі школи, якщо шукаєш пригод.
-
В нас тиждень тому на роботі була презентація від поліцію Вінніпегу, саме за наркотики, 80% акцентів було саме на накротиках та дітях. По словам поліцію наркотики у кожній школі Вінніпега, тому розповідали що треба з малого дітей попереджати, щоб не дай Бог друзі не «пригостили»😐