Українська Манітоба
-
Амазон завжди такий )) Одну пластинку маленьких батарейок-пігулок можуть вислати в такого розміру коробці )) Але зараз це «в тєму». Я в ті коробки пакую Christmas presents. Теж як Амазон - один листочок-розпечатку анонсу хокейної гри Ukrainian heritage night запакую у велику коробку. Хай мущщіна думає, що там якийсь суттєвий предмет 🤪
-
Та насправді багато яких предметів називаються тут як Russian style. Нас це зрозуміло чому тригерить, але це їхнє культурно-історичне сприйняття і це не є приводом хейтити і бойкотувати локалів за недостатнє розуміння східноєвропейських взаємовідносин. Можна просто зараз розповідати як є, але не очікувати, що тут проросте русофобія, навпаки, треба філігранно будувати комунікацію, щоб не виглядати для всього світу травматиками в гострій фазі, якщо хочемо, щоб нашу точку зору сприймали адекватно. Ми щодо контексту стосунків first nations і колоніальної влади до імміграції теж якось не дуже були)
-
Попереджати треба 100%, звичайно. Я про те, що в школах ніхто нікому наркотики з кожного кутка не пхає. Наприклад, у нас в місті проблема з наркотиками більша у католицьких школах, судячи по новинах. Однак, оскільки в центрі міста як кілька метадонових клінік, так і вдвічі більше бездомних, ніж у Вінніпезі, то знайти наркотики не проблема взагалі по дорозі зі школи, якщо шукаєш пригод.
-
В нас тиждень тому на роботі була презентація від поліцію Вінніпегу, саме за наркотики, 80% акцентів було саме на накротиках та дітях. По словам поліцію наркотики у кожній школі Вінніпега, тому розповідали що треба з малого дітей попереджати, щоб не дай Бог друзі не «пригостили»😐
-
-
Але ж навчили що то погано і треба казати НІ 🙅 Насправді звичайно залежить від батьків та оточення… Нажаль маю приклади де в благополучних сімʼях вживають…трагедія для батьків 😞 Дитяча психіка нестабільна, важко впоратись зі спокусами…
-
Назріло дурне питання, а отже продовжую свій марафон 😅 Тобіш, всі інші, хто не Канада пост, то є курʼєрська доставка і на адресу курʼєра слати?
-
Вітаю. Я юрист з 8-річним досвідом роботи, до переїзду працювала у судовій системі та помічником адвоката. Маю великий досвід у розгляді цивільних справ. Якщо Вам потрібно оформити розірвання шлюбу, стягнення аліментів, поділ майна та інше в Україні- можу в цьому допомогти. За додатковою інформацією запрошую у приватні повідомлення.