Українська Манітоба
-
Аня, я минулого тижня вперше була в Colosseo) Це ж ви про нього розповідали? Доволі непогано, хоча не Італія - всі сидять тихенько пристойно, ніхто не волає)
-
Щаслива здорова людина 🌚
-
Так Воно здається
-
Записую Дяка Бо я типікал єнот, ПР ще далеко, а де поїсти з розмахом вже зберігаю 🌚
-
Ні, ну для пр я б пішла кудись де фенсі і музика жива. Наприклад в Smith у форксі. Там дуже гарна музика жива
-
Треба записувати Бо хочу колись відмітити ПР Можливо 😵💫
-
Я буду в комі спочатку, все так
-
Мені здається, коли я отримаю піар, тиждень після того взагалі можу не їсти, просто буду цілодобово перечитувати екопр
-
Патрик ❤️❤️❤️❤️❤️ Я перевіряю як він і його хозяйка Авжеж так, як по іншому 🌚
-
Так підете? 😁
-
Тут смачна піца?
-
Так знущатися над м'яском 😡
-
Цей план мені подобається
-
Позавчора зайшов у Pony Corral maps.app.goo.gl/THcXr448Lo11YpS28. Сподобався інтер'єр, дуже затишно, камін вид з вікна, тихо. Почали замовляти їжу й почалося... того нема, то закінчилося, того теж нема. Кажу мол, кажуть, що у вас є) замовили, прийшла офіціантка знову, каже вибачте це теж закінчилось 😂 короче ми все ж таки змогли зробити замовлення. Приносять мені стейк medium rare. Починаю його їсти а він тупо спалений знизу та сирий внутрі, та зовсім без смаку 😂 його начебто дістали з холодильника та кину на барбекю де був вогонь як на Івана Купала 😄. Бачу в тарілці ще овочі типу броколі та кольорова капуста... починаю їсти а все сире 🥲 Дружина починає їсти свій стейк (інший) а він такий гострий, нібито його у чілі маринували 🥵 Офіціантка підходить, побачила що ми ту гидоту відставили від себе та питає чи все ок. Я їй кажу, що все ок тільки їжа жах повний. Вона забрала тарілки, вибачилась та не включала до чеку. За це я їй навіть чайові залишив (хоча не повинен був) Це все я до чого. Іноді заходиш кудись випити та поїсти, а там жах зовні, але сервіс та їжа відміна, а іноді класне місце, атмосфера, але їжа повне лайно.