Позавчора зайшов у Pony Corral maps.app.goo.gl/THcXr448Lo11YpS28. Сподобався інтер'єр, дуже затишно, камін вид з вікна, тихо. Почали замовляти їжу й почалося... того нема, то закінчилося, того теж нема. Кажу мол, кажуть, що у вас є) замовили, прийшла офіціантка знову, каже вибачте це теж закінчилось 😂 короче ми все ж таки змогли зробити замовлення. Приносять мені стейк medium rare. Починаю його їсти а він тупо спалений знизу та сирий внутрі, та зовсім без смаку 😂 його начебто дістали з холодильника та кину на барбекю де був вогонь як на Івана Купала 😄. Бачу в тарілці ще овочі типу броколі та кольорова капуста... починаю їсти а все сире 🥲
Дружина починає їсти свій стейк (інший) а він такий гострий, нібито його у чілі маринували 🥵
Офіціантка підходить, побачила що ми ту гидоту відставили від себе та питає чи все ок. Я їй кажу, що все ок тільки їжа жах повний.
Вона забрала тарілки, вибачилась та не включала до чеку. За це я їй навіть чайові залишив (хоча не повинен був)
Це все я до чого. Іноді заходиш кудись випити та поїсти, а там жах зовні, але сервіс та їжа відміна, а іноді класне місце, атмосфера, але їжа повне лайно.