Українська Манітоба
-
Я також так думала) Але коли отримала, то якось все пройшло спокійно 😀
-
тут для мене вже майже правило - чим гірше інтерьер та погано виглядає - тим краще іжа) Я не думав що на вигляд "придорожне кафе із 90х" Carlo’s Cucina - будуть робити найкращі бургери в моєму житті
-
maps.app.goo.gl/W4sCYE6JMwwcUuhG8
-
О, а я ж казала щас почнуть розповідати яку бубочку невинну застрелили
-
Нагадайте назву, будь ласка
-
Найкращі місцеві суші які я тут знайшов, роблять у маленькому кафе, де взуття липне до підлоги, світла майже немає, майже як у підвалі) 😂
-
Ага, тому шо він хотів в Нунавут 😵💫
-
штрикати людей в шию для нього як випити банку соди.
-
Як і в бібліотеку
-
Ні Повезло Та не переймайтесь, купа людей ходить далі 👌
-
Ви це бачили на власні очі?
-
Я не переймаюся взагалі, я там часто буваю, так запитав.
-
Було
-
Просто інформація (якщо ще не було) З 2-го Грудня , MPI додало країни, права яких можна обміняти на манітобські права без екзамену. The newly added countries are: Belgium, Bulgaria, Croatia, Cyprus, the Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, Greece, Hungary, Iceland, Italy, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Malta, the Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Spain and Sweden.
-
що тас на чорну п'ятницю є?
-
Статистику можна намалювати яку завгодно, он в адмінів Канада топ країна по будь-якому показнику
-
Згідно з цією статистикою видно, що Вінніпег стає значно безпечнішим з роками
-
Теж так думав. Але відкрив, прочитав два рази, порадів кілька хвилин, згадав, що завтра знову в 5 вставати на роботу і пішов собі читати уважніше, що там далі треба робити з документами.
-
Так вони на зарплаті ж сидять
-
Навіщо ото взагалі сидять цілі департаменти, щось там рахують, якісь проценти, кореляції? Хай не протирають штани, а йдуть на роботу дійсно потрібну суспільству — в медсестри або в сантехніки
22 Jan 2023, 08:02
204286/232129
less than a minute ago