Українська Манітоба
-
Доброго дня, допоможіть як зняти обмеження з ворк перміту. Не виходить де що завантажити, хто заповнював сам відгукніться будь ласка
-
А чи може знаєте подробиці, як і що?
-
Підкажіть, будь ласка, краще зі свого досвіду, як можливо переслати посилку з власними речами з Варшави до Вінніпегу?
-
Дуже дякую
-
Раджу перевірити сайти навчальних закладів для початку. Колись писали, що деякі знизили вартість навчання. Але це можливо для тих хто вже навчався до війни. Від провінції поки про такі програми не чув. Може є сейс продовжити в школі в 12-му, поки ви отримуєте ПР. Тоді вже буде дешевше.
-
Дякую Знаю що наші учні поступають після нашого 11,але ціна питання від 15000.Тому питаю чи є якісь альтернативи-степендії.
-
Сюди з таким: t.me/uccmb Ознайомтесь з темою чату
-
Безкоштовно не надавали. Ми питали в Victoria inn то там 10$ в день оренда ліжечка.
-
Хто летів лотом з Варшави? Білети купив, а куди там паспортні данні вводити? Чи там просто прізвище і ім'я?
-
Після 11 класу підете в 12-й. Яку програму ви маєте на увазі?
-
Кому цікаво сьогодні останній день. В цьому році спеціальні заходи для новоприбулих українців.
-
Доброго дня цікавить навчання після 11 класу?Чи є якась бонусна програма для українців?
-
аномальна зона виходить 😂
-
тоді це дає мені ще більше питань 😄
-
Ну це диво що воно взагалі працює, смски, дзвінки доходять, інет є. бо у мого хлопця chatr (той що в торонто безкоштовно в аеропорті давали), він взагалі не працює, навіть не дозвонитися на цей номер. ось це для мене взагалі дивом було як сімка з однієї провінції може не працювати в іншій)
-
Поки що не зрозуміла, через декілька днів буде плата зніматися, подивимось. Ну смс додаткових не приходило, що буде екстра оплата (хоча я не знаю чи має приходити)