Українська Манітоба
-
Україна нічого не зробила за 30 років? На сході України проти «фашистських» знаків?
-
Нажаль, прильоти частіше в області, які ближчі до воєнних дій. Пво не встигає спрацювати, особливо якщо ракети з чорного моря при середній швидкості ракети біля 900 км за год.
-
Звичайно, загалом, русня в усьому винна, і те, що параша то терористи та варвари - це безумовно. Але для українців це не особливо змінює ситуацію - від цього ніяк не легше, і поки все дуже складно!!! А якщо ще додати що куча громадян України, особливо південного-сходу готові цілуватися з тими 'братами', проста нада чуть пєрєтєрпєть і нє будєт у нас етіх фашистскіх лозунгов і знакав, то ситуація якраз до цього планомірно йшла: Україна, практично, нічого не зробила за 30 років після розпаду СРСР, щоб на тих територіях проводити відповідну політику і так, про-па-ганду, свою.
-
Загалом, хотілося донести думку, що чуть потрібно буди скептиком, десь критично оцінювати і українські новини, в міру, звичайно: з 50-и збили 44-и, і вже куча відключень електроенергії, частина Укрзалізниці знеструмлено - are you kidding ?
-
Я ж не можу сказати, що то були за вибухи, попали чи ні, може то було ППО, але все було досить гучно
-
Ну, Ви ж он самі написали, що у Вас три-чотири вибухи, тобто, нехай це три ракети кудись влучили, 50 було випущено, то залишається 47 - 44 збила ППО. Три ракети ще десь влучили - от я і виходить, що три в Дніпрі, і ще десь кілька влучили.
-
Я чула три вибухи , подружка з центру написала, що два, хтось пише чотири. Щось збили, але щось попало😢
-
А з чого ви взяли, що половина по Дніпру?🤷. Сказано ж , що по всій Україні
-
P. S. А, і головне, практично, без жертв з боку українців (десь чуть якийсь сторож на старій котельні постраждав, десь вахтер гуртожитку).
-
Вже час зрозуміти, що пропаганда з обох боків, і інакше не буває: он вище сказали про Дніпро - якщо вірити, що з 50 збили 44, то десь половина прилетіла по Дніпрі, ну, і ще там кілька ракет десь щось влучили - все інше повз ціль? Ви реально думаєте, що все дійсно так??
-
50 ракет випустили сьогодні, 44 збили наші. Молодці ЗСУ і дякуємо Заходу за пво, яке зберігає тисячі життів.
-
А, так Ви це писали заради суперечкі? Вибачте, не зрозуміла одразу🤦🏼♀ Пишіть, звісно, у нас, наче, вільна країна :)
-
Все чув так само як і ви...
-
В нас збили ракету. А в Дніпрі там жах.
-
Так, зараз у нас в Дніпрі пролунало три чи чотири вибухи😡. Але в мене вже навіть кіт звик, то ховався під диваном, а зараз виліз на вікно😅
-
Свмнособаки знов бомблять усю країну🤬🤬
-
Так, щось там роблять itd.rada.gov.ua/billInfo/Bills/Card/39891
-
Це буде добре , чекаємо
-
Перед війною це питання обговорювалося в Раді, і здається законопроект пройшов 1 читання, про можливість мати подвійне громадянство, окрім російського.
-
Ви що мені будете забороняти щось писати чи згадувати😅. Є норма закону. А щодо працює , то вже випробували на Коломойському і Корбану. Ніхто не знає як далі буде, але на даний час так
22 Jan 2023, 08:02
20454/232364
16 minutes ago