Українська Манітоба
-
Його відпускають без рецепту?
-
Женя, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch
-
Смисля…Ви дерево їли? 🫣
-
В цьому році вони випустили новий медовий смак. В рекламі так і кажуть:"It tastes less awful and it works" 😁😁
-
Випив - головне що турбує, що досі живий . Баклі - дякую що залишився живий! Хрен з тим кашлем 😂
-
Навіть не знаю, чи жаліти Вас, чи підтримати 🌚
-
Так отож
-
Що я тільки не їв 😂
-
Да купа крутих закладів закрилось, повний гугл статей за 20 рік про «закрився *вставте імʼя закладу*». Мені особисто Prairie 360 шкода, не знаю що там з якістю їжі було, але заради виду точно варто було відвідати.
-
Лол! Оцього сценарію я не бачив ще. Певно, можна ))
-
Це типу: в день переїзду на нову адресу ще й попутно заїхав тим грузовиком здавати параленьне паркування ))
-
Скажіть , якшо регулярно крадуть пошту та посилки з під дверей. Є хоч якийсь зміст ото чіпляти камеру, збирати докази , заявляти в поліцію… ? Хтось мав успішні кейси ?
-
Це ж наче федеральний злочин, ну типу дуже серйозний. Навряд поліція відмахнеться від такого, тим паче якщо є докази.🤔
-
Та чого ж нема сенсу. Є, звичайно. Посилки ви, навряд чи, повернете, бо, швидше за все, їх відразу продають через маркерплейс або дають в заставу у pawnshops, але додасте доказів щодо злодіїв.
-
Ну а … прецеденти були ? . Хочу зрозуміти чи варто тим морочитись. Боюсь шо просто витрачу гроші на камеру , час і тд .. а в поліції будуть «приорітетніші справи».
-
ну і не завадить писати мейли до лендлорда, як мінімум щоб він був у курсі подій
-
Ви праві
-
чесно кажучи мене теж це цікаво, бо в нас у домі теж з'явився такий кадр. У мого сусіда, канадійця, вкрав ноутбук. В мене вскрив пакунок з Амазона, побачив що там шкарпетки і залишив. Але з приводу ноутбука був рапорт в поліцію. Як побачу сусіда спитаю що і як..
-
Це ж ваша особиста безпека, не тільки посилки крадуть, ще й можуть спробувати двері відчинити. Камера завжди добре особливо якщо є онлайн сповіщення.
-
Цікаво чому в Канаді відсутній популярний в Україні і Азії бренд смартфонів і побутової електроніки www.businessinsider.com/xiaomi-su7-test-drive-performance-tech-appeal-tesla-china-ev-2024-11
22 Jan 2023, 08:02
204637/232129
less than a minute ago