Українська Манітоба
-
Багато писати. Ми весь час проживали в Україні. Був пристойний рівень життя. Власне житло, авто, прекрасна робота. Тут все треба починати навіть не з нуля, а з мінуса
-
То мої рідні. Не витримали канадської доброти)
-
Це не в Торонто летіти з двома дітьми, якось справилися
-
Можливо хтось має Amazon prime хочу замовити товар і не можу оскільки не є членом prime 😓
-
Cool дякую треба спробувати
-
Там є безкоштовно на місяць.
-
Навіть 4. Одні поїхали майже одразу звідси, другі і треті мали тут роботу і машину і тд і тп., але звикнути до Канадського ладу життя так і не змогли, навіть за майже два роки, четверті мали краще життя до Канади і після 8 місяців перебування тут вирішили повернутись. Ще один мій друг хотів повернутись також, але поки що передумав.
-
Хто може підказати, чи потрібно купувати дітям білети? www.ticketmaster.ca/event/11006177F0774585?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAr7C6BhDRARIsAOUKifgCWR6L8RHtCrVKZjUObd0hwz5QL0rEkWNk8wo7CNsPRdNzW8tkNIEaAtZ6EALw_wcB Не можу там знайти інформацію по дитячим білетам
-
Картку з автографом гравця.
-
Парк
-
youtu.be/LF0zJIRe1J8?si=dKlY2xRFTySMW0pN 🤯🤯🤯
-
На думці, що в 2009 році можна було купити 1300 біткоїнів за долар, я хочу плакати кожен раз)
-
Це мені не боляче, бо 20 років тому $10000 на інвестиції у мене не було. А от долар в 2009 був, навіть два, навіть і три!
-
Декілька місяців назад була інформація що виготовили з укр символікою.