Українська Манітоба
-
Я зараз в аеропорту Торонто біля терміналу 1 де прибувають рейси, скажіть де мені потрібно буде здати багаж до Вінніпегу і де буде посадка, хоч приблизно куди йти?
-
Все залежить від того лікар ви чи у вас спеціалізація середнього медперсоналу. Але будьте готові, що прийдеться докласти чималих зусиль. Особливо лікарям. Про кошти я мовчу
-
А чому ви одразу не переклали course to course? Там же (маю на увазі wes) при заповненні запиту можна обрати для яких цілей потрібен такий переклад: IRCC або для продовження навчання, роботи.
-
Я не знаю, чи мають угоду, але це не має значення. Якщо не мають, це означає, що Україна вас розглядає виключно як свого громадянина, і Канада відповідно. Це не означає, що ви не можете мати інше громадянство, майте хоч п'ять.
-
А можна дізнатись про джерело інформації? Бо там вище були питання. Свою професію я знаходила на Manitoba trade, там все детально розписано. А медичні й споріднені із ними?
-
Це все добре. Але це просто шмат м'яса без солі, або будь-яких інших інгредієнтів. Як воно може так довго зберігатись? Вакуум звісно подовжує термін придатності, але свинина більше 2 тижнів це щось нове...
-
Pharmacy technician
-
Посада фармасистента не вимагає ліцензії, лише фартехнік та , звісно, фармацевт
-
Можливо, то несертифікована посада, на відміну від фармацевтичного техніка
-
Не думаю, що допустять (хоча хто знає)
-
Maple Leaf Natural Selections was developed because consumers told us they wanted products that contained simpler, fewer, more natural ingredients. We removed artificial preservatives and replaced them with natural ingredients. We took out sodium nitrite, sodium phosphate, erythorbate and potassium lactate and added lemon juice, vinegar, sea salt and cultured celery extract. Cultured celery extract is a natural source of nitrite. It is celery fermented with bacteria, similar to how yoghurt and beer is made. Our labels identify all ingredients. Nitrite is an ingredient within an ingredient – in this case sea salt and cultured celery extract. We care deeply about what consumers think and we’re changing our label to provide even more information. We have received approval from the CFIA to change the label on the front of our Maple Leaf Natural Selections / Schneiders Country Naturals packages to include No Preservatives Added* *Beyond those naturally occurring preservatives and nitrites in the ingredients. On the back panels we are adding Sea Salt and Cultured Celery Extract Contain Naturally Occurring Nitrites. We are providing this extra information for interested consumers that goes well beyond regulatory requirements or the practice of most food companies. We expect to have these new labels in market within the next three months.
-
Дякую, але можливо робити асистентом фармацевта в аптеці без ліцензії та вчитися системі на роботі