Українська Манітоба
-
Цікаво, я б з радістю послухав у деталях. Чомусь як живе Китай мені дуже цікаво. Ніколи не був але чомусь маю цікавість
-
Слухайте От якщо хочеш попасти в велику корпорацію, як би Ви радили робити? Змінювати не скоро, бо коли той ПР, але хочу готуватися, бо є бажання. А я навіть не уявляю як на інтерв'ю відпрошуватися. Знаю люди кажуть що "до лікаря"
-
Честно якось в Україні саме щоб довго брали не стикався, якось завжди був чи то сайт який чи хз. Стикався з чергами у деяких структурах ото жопа так
-
Та можна без мови витягти . Я перші 4 роки корі «я не розумію» нічого сказати не міг. Потім вже вивчив трошки . Так , якщо у гості , або на короткий час на роботу - в принципі клас . Гроші шикарні . Знаю людей які по 200+ канадських баксів на годину зарабляли . Квартири одну за іншою купували в Одесах у себе 😄але якщо думати там жити дійсно, і хотіти мати права , та щоб було справедливо - це ні , не за адресою. Там сегрегація ще та . Під час ковіду , там була жопа . Я тепер коли дивлюсь всі фільми про чорношкірих часів ото піздеця у штатах, типу ото the help, hidden figures та будь які інші , де там вся біль, що тебе віртять на херу, чисто за кольором шкіри - то я такий «о, це ми проходили» со сльозами на очах.
-
Англійську не шарять більшість,але робітники портів,а саме супервайзери і торговці розуміють . А так простий люд майже не говорить був там,разів 9 по роботі . Дивно що у них ,є архітектура ,як в совку ,аж ностальгія напала . Також подорожував Китаєм . Дуже багато бідняків бачив ,але то був 2014-2016 роки .
-
За Гонконг хз а знайомі хто були кажуть англійську знають дуже дуже мало, хз де вони були, Китай великий
-
Якби мову знав зганяв би подивитися, а так, там і англійську ніхто не шаре майже хз що там робити без мови
-
Це в Японії. Але тільки стосовно туристів 🙂
-
Капець, десь хтось казав що навпаки на людей європейської зовнішності вони там моляться і як на памʼятник дивляться 🤣