Українська Манітоба
-
Це до тих пір поки їм не потрібно шукати нову роботу
-
Ні, це не так. Ніяка професія не про талант. 90% маркетингу - це точна дисципліна з внятними алгоритмами (дослідження ринку, дослідження поведінки, аналітика, робота з каналами продажів). Кейси - ні про що, з одним кейсом людина могла випадково влетіти в зростаючий ринок, але це не дорівнює "показати результат". Це як би ти купила біткоїн в 2012, а тепер всім розказувала, як розбагатіти)
-
Знаєш шо наприклад входить в сертифікацію у грумера в Канаді та США і дуууууже мене бісить своєю непотрібністю? Історії пород типу який саме хєр скільки сотень років тому вивів певну чупакабру і як потім її вдосконалював. І ти ото повинна знать про кожну. А щє медичні хвороби і половина з них грумінгу не стосується взагалі ніяк і ставити клієнту діагноз ти не маєш права тим паче бо ти не є лицензований ветеринар. А знати на екзамені повинна, патамушта просто так 🫠
-
Як сертифікація будь-якої професії - за хард скілами. Взагалі не розумію постановку питання, якщо чесно. Нормально б виглядала. Але я не наполягаю, що вона неодмінно потрібна. Мені просто дивно, що її немає
-
Це правильно
-
Не маркетолог. Маю припущення що якщо брати курси в університеті де викладачи ставлять гарні оцінки, не важкий іспит, і мріяти хочь би якось закінчити навчання, то мабуть з любого диплому толку нуль. З іншого боку, якщо людина одразу після школі пішла в університет, ніде не працювавши, не бачивши життя, не розуміючи з чим вона хоче працювати, то такому студенту хочется спробувати усього по трошку
-
Це називається «кваліфікація»)
-
Та незайвим було б. А від людського косметолога розуміння расових і національних відмінностей різних типів шкіри ти чекаєш?
-
Еволюція в дії?)🌚