Українська Манітоба
-
Дякуємо ❤️ Я теж так думаю, що то не правильно замовчувати такі речі. Але він так тоді переживав, схуд бідолоха на 10 кг. Певно тоді було головне спасти пса, а не скандалити. А зараз уже згадувати не хочеться навіть. У лютому буде рік як то сталось.
-
стоп почала читати, збагнула що "це ж вже було"😅 Другий Закон термодинаміки, ентропія... ... ееееех,
-
то були найкращі лекції фізичної хімії 🥹 і Азімов у серденьку...і не тільки як автор науч.фантаст 😊
-
Вітаємо, Jackson Cohen! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Гугл показує що оце найближче місце де можно скуштувати… Прости господи 🤦🏻♀️
-
Ніде в Канаді 😁 Це виключно можливо знайти в США в російських чи українських ресторанах 😁 Да і це виключно російське блюдо уральського регіону 👍
-
Зараз дивлюсь про НЛО на нетфлiкс. Ось згадала, коли жила з батьками та братом у Польшi, miasto Slupiec , Nova Ruda, так ось, ми жили на Zagurze , не у мiстi, а поза мiстом, бiля лiсу. та кожен вечiр, це була осiнь, може 7 вечора чи 8, вже було темно, ми з мамою та братом бачили спалахи бiлi над будинками. Це було дуже дивно,та одночасно страшно.
-
Можливо і справді викладач нудно читав, бо колоїдна також цікава) Чомусь відразу згадується, як мені на екзамені по термодинаміці та кінетиці попадались «автомобільні питання»(як ми їх називали), типу про парові та дизельні двигуни, акумулятори та іншу всяку хєрь…і як я довго не могла згадати останнього компонента рівняння кислотного акумулятора 🙈 сиділа вже перед зав.каф(він нам читав лекції і знав що я знаю, бо ж неодноразово розбирали із ним ці питання і рівняння), і на екзамені як вишибло 🤣 А на лекціях ядерки та квантової ми сиділи і слухали як якусь казку, бо іноді уявити все те що нам казали було надто складно