Українська Манітоба
-
Зараз дивлюсь про НЛО на нетфлiкс. Ось згадала, коли жила з батьками та братом у Польшi, miasto Slupiec , Nova Ruda, так ось, ми жили на Zagurze , не у мiстi, а поза мiстом, бiля лiсу. та кожен вечiр, це була осiнь, може 7 вечора чи 8, вже було темно, ми з мамою та братом бачили спалахи бiлi над будинками. Це було дуже дивно,та одночасно страшно.
-
Можливо і справді викладач нудно читав, бо колоїдна також цікава) Чомусь відразу згадується, як мені на екзамені по термодинаміці та кінетиці попадались «автомобільні питання»(як ми їх називали), типу про парові та дизельні двигуни, акумулятори та іншу всяку хєрь…і як я довго не могла згадати останнього компонента рівняння кислотного акумулятора 🙈 сиділа вже перед зав.каф(він нам читав лекції і знав що я знаю, бо ж неодноразово розбирали із ним ці питання і рівняння), і на екзамені як вишибло 🤣 А на лекціях ядерки та квантової ми сиділи і слухали як якусь казку, бо іноді уявити все те що нам казали було надто складно
-
Ну те шо русня в Канаді на півдні, а не на півночі, то відомий факт 😂😅
-
Трамп запропонував Канаді стати 51-м штатом США після того, як Трюдо заявив, що нові податки на товари вб'ють економіку країни — Fox News Новообраний президент США заявив прем'єр-міністру, що якщо Канада не зможе вирішити проблеми з кордонами та торговельним дефіцитом, то в перший же день після повернення на посаду він запровадить 25% мита на всі канадські товари. Минулого тижня новообраний президент Трамп запропонував прем'єр-міністру Канади Джастіну Трюдо, що якщо тарифи за нездатність вирішити питання торгівлі та імміграції вб'ють економіку північного сусіда, то, можливо, Канаді варто стати 51-м штатом, а Трюдо - його губернатором, повідомили джерела Fox News. 🫡t.me/operativnoZSU/