Українська Манітоба
-
Нi, там така глуш, це не були лiтаки 100 процентiв
-
Сертифікацію на політичну діяльність слід запровадити. Ні?
-
Трамп запропонував Канаді стати 51-м штатом США після того, як Трюдо заявив, що нові податки на товари вб'ють економіку країни — Fox News Новообраний президент США заявив прем'єр-міністру, що якщо Канада не зможе вирішити проблеми з кордонами та торговельним дефіцитом, то в перший же день після повернення на посаду він запровадить 25% мита на всі канадські товари. Минулого тижня новообраний президент Трамп запропонував прем'єр-міністру Канади Джастіну Трюдо, що якщо тарифи за нездатність вирішити питання торгівлі та імміграції вб'ють економіку північного сусіда, то, можливо, Канаді варто стати 51-м штатом, а Трюдо - його губернатором, повідомили джерела Fox News. 🫡t.me/operativnoZSU/
-
Alma Gloria Corazon, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch
-
То все фейки, я думаю, що ви розумієте.
-
Morning 😊 Чи є хокей найближчі пару днів у Вінніпезі?
-
www.ticketmaster.ca/winnipeg-jets-vs-st-louis-blues-winnipeg-manitoba-12-03-2024/event/1100610C7CA30E1A?landing=c You’re welcome:)
-
Thanks a lot! 🎉🎉🎉
-
7 pm 🥰
-
Really??? 🎉 What time?
-
Сьогодні)
-
Kasiedilla, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch
-
То він не казав цього? Читаю новини виключно місцеві новини, там цей жарт всюди
-
Фейк, який розповсюдив FoxNews. Типу, що під час вечері Трамп таке сказав Трюдо. Це черговий раз показує, як медіа та соціальні мережі може маніпулювати масами. Без Twitter Трамп ніколи б не виграв вибори.
-
Треба робота? Пиши мені в особисті
-
@Market6040, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch
-
@banofbot
-
Такі новини виглядають як "одна бабуся на лаві інщі бабусі сказала, що... " Для хлібушків. Жовта пресса типу
-
jsbNsk, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch
-
В Торонто проходить конференція Rebuild Ukraine 2024 www.cucc.ca/event/rebuild-ukraine-business-conference-2024/
22 Jan 2023, 08:02
205403/231604
about 3 hours ago