Українська Манітоба
-
Thanks a lot! 🎉🎉🎉
-
7 pm 🥰
-
Really??? 🎉 What time?
-
Сьогодні)
-
Kasiedilla, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch
-
То він не казав цього? Читаю новини виключно місцеві новини, там цей жарт всюди
-
Фейк, який розповсюдив FoxNews. Типу, що під час вечері Трамп таке сказав Трюдо. Це черговий раз показує, як медіа та соціальні мережі може маніпулювати масами. Без Twitter Трамп ніколи б не виграв вибори.
-
Треба робота? Пиши мені в особисті
-
@Market6040, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch
-
@banofbot
-
Такі новини виглядають як "одна бабуся на лаві інщі бабусі сказала, що... " Для хлібушків. Жовта пресса типу
-
jsbNsk, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch
-
В Торонто проходить конференція Rebuild Ukraine 2024 www.cucc.ca/event/rebuild-ukraine-business-conference-2024/
-
Потужно
-
Це дуже все класно, але я впевнений, що якщо країни будуть виділяти гроші на відновлення, то в Україні будуть будувати за Канадським цінником будинки 🏠
-
Фокус на зацікавленні інвесторів з Канади. Також урядова делегація зацікавлена у досвіді канадських енергетичних компаній та уряду Онтаріо у децентралізації управління енергетикою. За словами українських урядовців, Україні потрібні такі системи управління як у Канаді.
-
Україні потрібні люди на місцях, які не будуть грабувати з бюджету для початку…
-
До речі, одну із сесій модерує Наталія Яресько, уродженка США, колишня міністер фінансів України.
-
Чому ? Трамп +- такий ж клоун як зеленський, щоб рейтинги підняти і не таке скажеш Сприймати це як серйозну загрозу суверенітету Канади нема сенсу, але я до прикладу вірю що Трамп таке міг сказати Не здивуюсь якщо з ілоном і в X (твітері) про це напишуть
-
meanwhile
22 Jan 2023, 08:02
205410/236429
less than a minute ago