Українська Манітоба
-
Згоден з вами ,але якій би не був Трамп,він все робить щоб покращити життя американців.Всі вже забули що саме Трамп надав Джавеліни ,які не дозволили болотам захопити Україну.Але я сподіваюся що Трамп ще й спросить з зеЄрмака за «лузера»після інавгурації,бо в зЕленого корона вже завелика для нього та він не знає як із цим впоратися
-
Усі мої знайомі хто живе у США кажуть що при першій каденції Трампа їх життя покращилося.На відміну коли зепридурок порушив кримінальну справу проти Байдена а потім як щур піджав хвоста та побіг просити допомогу.Найдебільнішого президента України уявити неможливо
-
Тут можна посперечатися, ви бачили яких жизоїдів дід привів до влади? Там скоро всі будуть ходити в шапочках з фольги і купувати золоті піраміди
-
"Кожен має добре пам’ятати, що ті, хто приїжджає сюди, не повинні очікувати знайти все, що залишили у своїй старій країні... Їм доведеться адаптуватися до нової країни — тобто доведеться починати все з нуля, включаючи вивчення нової мови, і це нелегко." Цитата: Кирило Геник, український іммігрант, 1901.
-
А до чого тут чиїсь прихильники
-
А До цього вони всі написали чиї вони прихильники Логіка зрозуміла Питань не має
-
Шок: в Канаде женщина скончалась из-за визита к стоматологу Инцидент, произошедший на днях, передают из уст в уста все канадцы. Люди винят во всем медицину Канады и чиновников, которые не могут наладить работу здравоохранения. Подробнее: vancouverok.com/news/shok-v-kanade-zhenshhina-skonchalas-iz-za-vizita-k-stomatologu/ Детальніше українською: vancouverok.com/ua/news/shok-v-kanade-zhenshhina-skonchalas-iz-za-vizita-k-stomatologu/
-
t.me/UaOnlii/90990 А колись він був норм, а далі трошки попаяло занесли кеш з ОП😔
-
І таких «ефективних зелених менеджерів» до фіга !!!Всі прихильники зеленого чма чомусь позакривали пизд@ки, та забули що 95 квартал відкрито принижував ЗСУ ще з 2014року у своїх дебільних шоу,називаючи ЗСУ мавпами з гранатою.Я багато чого пам’ятаю,але ж Вовочкє все можна,БОНЕВТІК
-
Ніяк Їх і не буде Це просто щоб залякати Канаду Мексику щоб охороняли краще кордон Брікс щоб не створювали власну валюту і не заміняли долар Ці країни не ризикнуть йти проти, тому ніхто не дізнається чи справді було б підвищення тарифів чи ні Логічно що підвищення тарифів вдарило б по самих американцях