Українська Манітоба
-
Якщо ви відкрили картку «Національний кешбек» в Приваті то вам не завадить дізнатися на що ви погодилися Ось цей договір повністю Покажіть це знайомим Ще не запізно це виправити – інші банки таке не роблять
-
А Гороховський такий особливий, шо постанову КМУ може ігнорувати? 😂
-
Так, в останні момент був перерахунок в системі.
-
А для чого тоді через 15 років ви дивитесь відео про "саму демократичну державу"? Переконуєте себе що поступили правильно чи самостверджуєтесь? 🤣 Дивіться хокей і вчіть пунджабі краще🤣. З вас вже не будуть 50 грн брати)))
-
Мала кількість терміналів продажів і людей - а так то шанси в усіх більш менш одинакові
-
Явно не в Канаді та США.Особливо для «патріотів» котрі волають із-за океану,але повернутися та насолодитися демократією в Україні щось ну ніяк не поспішають?🤷♂️
-
Що за «гулаг» і де?
-
Пунджабі мені ні до чого,працюю серед БІЛИХ канадців та спілкуюся лише з ними.Відео знайомив скидав,не знаю для чого,мабуть для того щоб я навіть і не думав у ГУЛАГ приїздити навіть погостити ,але й нема ніякого бажання.Просто констатую ФАКТ того що там і 100 років нічого не зміниться
-
Починайте спілкуватись з "не білими канадцями", а то "арійське" середовище на вас погано впливає
-
Для чого мені це?Мене цілком влаштовує спілкуватися з тим з ким спілкуюсь.І дуже подобається що під любим соусом роботодавець не візьме турбошапку,бо одного разу вже хватило
-
Jorge Mario Estrada Lechuga, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch
-
www.exchangedistrict.org/hot-beverage-week-2024/?utm_source=this-is-winnipeg.beehiiv.com&utm_medium=newsletter&utm_campaign=it-s-hot-beverage-week-in-the-exchange
-
В плані ? Минулого року пара з вініпегу виграла 70 лямів . Потім цього року українець новоприбулий виграв 80 тищ . Все ок , наступний джек пот буде наш
-
Вийдіть на вулицю на хвилинку, більше спати не захочеться🌝
-
Робота, кому цікаво - Great Tastes of Manitoba is on the hunt for some new talent. Please pass these on to anyone in your network you think might be interested. Food Expert Job Listing Manager, Data & Analytics Job Listing
-
А Хтось з ранку доібатися решив до сонної людини 😂
-
Хтось статистику прогуляв в університеті😀
-
Та із двома лямами особи не погуляєш . Ото будинок у бріджвотер купити , а на меблі вже брати кредит .
-
Було кілька джекпотів у Манітобі. 60 млн. Lotto max виграв хлопець через playnow.com. 2 чи 3 роки тому вроді.
-
Та блін, тих 80 тищ.. ні туда ні сюда.. хоть би лямчик..😄
22 Jan 2023, 08:02
205642/231572
less than a minute ago