Українська Манітоба
-
Ну в Україні як і в Канаді правосуддя, але замість «в нього було тяжке дитинство в резервації» в Україні використовують «в нього є гроші» Доречі, водія, який навмисно зніс протестувальників на portage and main також відпустили без арешту.
-
Це зовсім різні речі: в Україні також є помякшуючі обставини, як "тяжке дитинство", тільки там їх можна купити, а тут ні.
-
Aboriginal accused or vulnerable populations 493.2 In making a decision under this Part, a peace officer, justice or judge shall give particular attention to the circumstances of (a) Aboriginal accused; and (b) accused who belong to a vulnerable population that is overrepresented in the criminal justice system and that is disadvantaged in obtaining release under this Part.
-
Перший раз чую про "злочин раси"
-
Ви якось не так зрозуміли код, можете навести цитату?
-
Як взагалі в кримінальному коді можна видаляти расовий елемент, або прописувати, що якщо такої раси вже багато затримано то це потрібно враховувати, тобто це не злочин окремої людини, а злочин раси)
-
Тобто якщо українець скоїть злочин його не відпустять під заставу, а за такий же злочин aboriginal відпустять по расовому признаку? І це справедлива система?
-
У випадку нашої раси - це обтяжуюча обставина
-
Тобто якщо я порушив закон, в мене помʼякшуюча обставина моя раса?)
-
Це взагалі-то про визначення застави
-
нашо сратися? немає сенсу комусь доказувати свою точку зору, всі вже дорослі люди, ні в кого нічого в світогляді не зміниться, ото тіки нерви комусь попсувать
-
Щось ви пізно розпочали. Ми вчора юридичний срач чекали, одразу після геополітичного. Почекайте тепер, треба новий попкорн робити…
-
нє, сама найсправідливіша - казнити за тяжкі злочини усіх поголовно, усе інше - буде понукати расповсюдженню злочинності
-
Просто багато адептів Канади в чаті кажуть, дивиться як погано в Україні тут краще, тут взятки не беруть, тут система працює, порушники в тюрмі а звичний люд живе своє щасливе життя. А я в людські фекалії вже 2 рази вступив за сьогодні на автобусній зупинці)) але так, в Україні все погано…
-
в кожній країні свої трабли... скажемо, тут система працює малесенько краще, якщо не дивитися на відносини з ферст натіон
-
Всередині вокзалу? Ви мабуть давненько там не були
-
оу, я рассист 😂
-
Ні, цей закон також може і вас стосуватись, і він більше запобіганню расизму, такому, як " система працює малесенько краще, якщо не дивитись на відносини з ферми натіон"
-
А Ви київський вокзалі памʼятаєте? Головний вокзал країни, приходиш і таке враження що у декорації серіалу від HBO попав, The last of us 3 буквально, тільки зомбі без грибів😀 Усе всередині забито бомжами, усюди сміття та усі угли «помітили»🌝
-
Ще не впевнений так як ваш вислів про відносини з ферст натіон можна зрозуміти двозначно
22 Jan 2023, 08:02
205664/230595
22 minutes ago