Українська Манітоба
-
Грудень 2021 останні раз був.
-
О, так, було таке - але зараз краще набагато. Був в Portage Mall - дуже нагадало вокзал років 5 назад, але набагато більше та агресивніше) не дуже також памʼятаю щоб когось зарізали у нас на вокзалі в Києві)
-
Наче ні, в них було тяжке дитинство, тому їм роздали безплатної наркоти та відправили в полтавську область в безплатні будинки жити в tax free zone))
-
я більш про те, що злочини скоюються тою группою, до якої є зм"ягчення покарання
-
Ну всередині після 2022 точно стало краще, вони там поруч біля церкви на південному вокзалі тусять Хоча я думаю що там більше циганів, аніж бездомних
-
Мені здається, багато хто уявляє Захід і Канаду зокрема як ідеальне суспільство без недоліків. Але це не так. І водночас, зрозуміло (мені) що Канада набагато розвиненіща і багата ніж Україна.
-
Доброго ранку,якщо я купив авто і на протязі пів року продаю його, ч можу повернути таким ?
-
Якщо ви про такс, то можете подати заявку
-
Там немає нічого про змягчення покарання там пише: якщо звинувачений є аборіджинал або з вразливою категорії (до речі українські рефуджі туди також можуть попадати) то той хто приймає рішення про заставу (заставу, Карл, не покарання) має звернути увагу на це і переконатись про обставини цієї особи , для того щоб коли винести рішення про заставу воно б не було таке, що та особа його порушить полюбому (банально дзвонити раз вдень до поліції, а в особи телефону немає). А що у вас в голові вималювалось після прочитання того пункту 493.2 мені навіть уявити страшно
-
Всім привіт! Підкажіть, будь-ласка, якщо ще немає health card чи можна проходити мед.екзамен? Треба платити, а потім повернуть ці кошти чи як? Дякую
-
Так ,про такс. Дякую 🙏
-
Так, чоловік тільки приїхав
-
Можливо комусь цікаво на рахунок Веларку, буквально годину назад заповнив заявку на апойтмент, хотів здати ще раз екзамен , тому шо рівень вищий ніж тоді коли я приїхав , вони передзвонили буквально за годину і назначили апойтмент на завтра .
-
Гроші не повертають вже А Ви тільки оформлюєте health card?
-
Так Але мені здається з health card готовою вже надійніше 🤷 Дивіться самі
-
Вже кажуть, шо мед.екзамен платний у будь-якому випадку. Немає сенсу чекати на health card. Вже є як є
-
Я б дочекався health card Але все одно цей medical test вже буде платним
-
Гроші не повертають вже , незалежно чи у вас є health card or not.
-
Угу З квітня забрали
-
Спитали зараз в клініці, сказали немає різниці чи з хелс картою чи ні. Але ще у лютому для нас було безкоштовно, наскільки я пам'ятаю
22 Jan 2023, 08:02
205686/235210
about 2 hours ago