Українська Манітоба
-
Кому цікаво сьогодні останній день. В цьому році спеціальні заходи для новоприбулих українців.
-
Доброго дня цікавить навчання після 11 класу?Чи є якась бонусна програма для українців?
-
аномальна зона виходить 😂
-
тоді це дає мені ще більше питань 😄
-
Ну це диво що воно взагалі працює, смски, дзвінки доходять, інет є. бо у мого хлопця chatr (той що в торонто безкоштовно в аеропорті давали), він взагалі не працює, навіть не дозвонитися на цей номер. ось це для мене взагалі дивом було як сімка з однієї провінції може не працювати в іншій)
-
Поки що не зрозуміла, через декілька днів буде плата зніматися, подивимось. Ну смс додаткових не приходило, що буде екстра оплата (хоча я не знаю чи має приходити)
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка. Як зараз виглядає ситуація з вакцинацією? Акщо не вакцинований чи потрібно сидити на карантині?
-
В мене Freedom mobile , теж з Онтаріо. І наприклад мобільний інтернет запрацював в Манітобі тільки після того як ввімкнула роумінг 🤷♀️
-
Нажаль, тут роумінг кінських грошей коштує, воно того не варто.
-
А может хоч назву тарифного плану сказати?
-
А там є якісь нормальні тарифи?
-
Знову ж таки...ви бачите подію ..та не бачите ключового " .. прибігли люди і затримали". А не " викликайте поліцію і почекаєм"..
-
Не зовсім Вінніпег, аде чудаків також вистачає