Українська Манітоба
-
Там наче для вчителювання треба бути чи 3 роки в Канаді чи що Чи з пр Не памʼятаю Ми думали рік назад що чоловік може навчати подругу Але ні не можна було
-
Що там У біткоіна новий рекорд
-
Дякую за інфу. Чула, у WELARC є курси максимум до рівня CLB 8. Тобто якщо у вас CLB 8, їм нічого вам запропонувати. Але людина з іншої провінції сказала, що їй дали в такому випадку курс англійської для підготовки до университету. Але, можливо в Манітобі такого немає для CLB8, не знаю
-
Доброго всім дня ,будь ласка хто може допомогти, мені потрібен телефон куди дзвонити ,якщо одному апліканту прийшла біометрія а другом залежному від основного не ?!)
-
Я якраз сьогодні закінчила повний курс Academic English (він з 2 частин кожна по 15 тижнів). Мета курсу — вивести нас на CLB 8 Academic та дати можливість навчатися в RRC колледжі (або в університеті, але це не точно) без офіційного екзамену з мови. Але я поки що не знаю чи отримаю таку справку бо у мене успіхи не дуже.
-
В імміграційний чат будь ласка
-
У мене немає рукавичок 😂 Якщо ну дуже холодно, то в кармани
-
Нє, у мене є, десь коли -25 і нижче достаю, бо вже варіант «одна рука в кармані, однією фоткаєш, потім міняєш руки» не канає - тоді вже за ті 30 секунд що рука зовні пальці перетворюються на крючки, які не ворушаться і не можуть кнопку на телефоні клацнути )) А шапки в мене немає зовсім 🤷🏻♀️ Капюшона вистачає
-
Мене навчила Канада дивитися на feels like, а не на -15 😄