Українська Манітоба
-
На weekend завжди змінений графік. Якщо поставите апп, то будете бачити їхній live розклад.
-
привіт , є потреба у одязі для вагітної дружини. а саме бандаж на живот і ноги, може у когось лежить після родів , ви можете мені допомогти( і подушка теж потрібна та міжьноги)
-
Запитаннячко: а у неділю що, половина маршруток не їздить?
-
Чи хтось користувався послугами стоматолога по програмі ТАП? Вони усю сумму покривають витрат чи частково?
-
Тут посилання
-
До війни консул приізжав до Вінні раз на кілька років, після того як КУК наполегливо запрошував. Після війни приїздив кілька разів, бо була потреба, знов таки за сприяння КУК. На разі відомостей про наступний візит консула немає. Як дізнатися заздалегідь: ніяк.
-
Можно посилання на запис
-
Аа..тоді можете спробувати через пошту..)
-
Не факт,що отримаєте..Беріть з собою в ручну кладь,я так робила.
-
Зараз записатись можно приблизно на наступний день )
-
Вдень бачу чергу у ту кімнату. Мабуть мені тоді пощастило. Або люди ліниві , чи ще не відійшли від Джетлагу. Хто зна.
-
Що, хвиля тих хто чекав на дешеві квитки після високих літніх цін пройшла???
-
я 20 жовтня з ранку (~9:20) прийшла до зали, де всі папери роблять, просто подивитися, що та як там, а там нікого з ньюкамерів і не було, мені все зробили за 20-30 хвилин, питали, чи записана я, казала що ні, але робили, бо нікого більш не було.
-
Доброго вечора! Маю вільний апоінтмент завтра о 10 ранку на відкриття рахунку у Scotia! Пишіть, якщо комусь цікаво🙂
-
Вітаю всіх. Назріла таке питання: хто знає коли приїжджає консул України до Вінніпегу? Чи де це дізнатися
-
Треба заздалегіть резервувати місце.
-
Доброго вечора. Підкажіть яка зараз ситуація з отриманням сін? Де він в Бест Вестерн? Чи треба записуватись заздалегідь?
-
Дякую)) стільки за сильно дні інформації перечитала по провінціях, що процесор завис трохи
-
в поліс бекграунд чек , коштує 50кад
-
Ну, звісно )
22 Jan 2023, 08:02
20588/236899
about a minute ago