Українська Манітоба
-
Мова йшла про вокзал, ви сказали шо нісенітниця, вам декілька людей навели свії погляд і тепер ви кажете шо не треба про вокзал а треба про щось інше.
-
Раз про крипту заговорили. Де низькі комісії за вивід/перекази?
-
Мені малому за інвізалайнери 4900 нарахували, то я думала це дорого! Тепер мені полегшало, бо могло б бути дорожче!
-
Знайдіть будь ласка скільки зелених насаджень в Києві (там якраз їх "оцифровували") і скільки в Вінніпезі. Чи зелений Київ, ви малу на увазі там Зеленський живе, бо по деревам там щось не на користь Києва
-
Я про Україну якщо що) І так, українські бомжі дуже відрізняються від канадських, не такі наглі, бо суспільство до них не толерантне. Не знаю добре це чи погано 🤷🏻♀️
-
Його слід порівнювати з ванкувером, Торонто монреалем. Тоді сразу відпаде питання де хутір
-
Можливо якби Вінні був за розміром та за кількістю населення як Київ ви би і тут менше помічали негативу? Якось дивно порівнювати столицю України з Вінніпегом Порівнюйте з Оттавою для обʼєктивності, чого ж…
-
Вінніпег це хутір порівняно з Києвом
-
Можливо у нас різне "у нас"
-
Тому що там все вже давно змінилося. Ось 2023 року відео youtu.be/tFlfYI3PMu8?si=95d2yNyVpLcGVMjY
-
У нас просто бомжі не такі агресивні)
-
Ndax
-
Я просто хочу зрозуміти, як ви побачили зелений Київ, але не побачили в десять раз зеленіший Вінніпег
-
Зрозуміло, в suburbs дерев більше зазвичай 😅
-
Так це ж в контексті дерев
-
Я саме про це. Тут в чаті є люди для яких у нас це вже тут а не ще там. Ну і звичайно що бути бомжом в розвинутій країні то не смертельно на відміну від developing countries. Там це майе смертний вирок
-
Так скільки дерев на хуторі Вінніпег в порівнянні з стольним градом Києвом?
-
Понад 1100 парків? Лол
-
Ну ось, інформація з відкритих джерел завдяки чату. Порівняння з Оттавою потрібно? Усюди є свої недоліки, але треба бути обʼєктивним у своїх судженнях. Вінні не ідеальний, та Київ тим паче 🙂 П.С.: 1500 осіб це про бездомних
-
Ага, теж здивувався, навіть перепитав але що є…))
22 Jan 2023, 08:02
205919/235690
4 minutes ago