Українська Манітоба
-
Чистий чи грязний опіод вам ніхто не дасть в центрі, ви маєте принести свій… Закрити теж ніхто не закриє але там будуть робити професіонали які спробують найти до вас підхід і пролікувати від залежності… Така практика вже давно приміняється і в другіх країнах світу, другі провінції теж мають такі сайти, подивіться статистику, почитайте про бенефітс… www.canada.ca/en/health-canada/services/substance-use/supervised-consumption-sites/explained.html#
-
Буду не погоджуватися, стосовно сухого корму. В котів виникають проблеми з зубами, якщо вони їдять лише мокрий корм. Ця сама проблема й від натуралки, крім того натуралкою дуже важко збалансувати всі потрібні речовини й мікроелементи, хіба ви лиш тим і займаєтесь, що цілими днями готуєте коту. Сухий корм працює як природний очищувач зубів. Плюс до того, в ідеалі мокрий корм мав би відігравати роль прикормки, типу снеку, а не основне меню. Якщо лише мокрий - проблеми ще й зі шлунковим трактом. Але будь-який корм має бути якісним, мова не йде про Віскаси і подібне. Для своєї киці я тут підібрала корм середньої цінової категоріі, читала відгуки і склад. Лиш його їсть, різні смаки. Ветеринар тут теж підтвердила, що хороший якісний корм.
-
Так, будь ласка, не погоджуйтесь. Я не маю мети «проповідувати», кожен сам приймає рішення, чим кормити своїх пітомців. Для себе я однозначно вирішила, що будь який (так, будь який) сухий корм - це зло. Щодо проблем с зубами, які нібито виникають через мокрий корм - це міф. Знов таки, якщо вам цікаві мої «проповіді» з посиланнями на дослідження тощо - я можу поділитися. Мабуть, тоді краще в приватних, навряд чи це всім цікаво. Щодо збалансованого харчування - так, ви 100% праві, що просто давати шматок сирого мʼяса не можна, це НЕ збалансоване харчування!!! Саме тому я використовую completer для кошачих, готую великі партії (на тиждень-два), заморожую порції, і розморожуюю в холодильнику вночі порцію на наступний день. Тобто я не займають цілими днями тим, що готую коту. Корочє 🙂 Вам норм кормити сухим кормом, ваша котєйка щаслива? Ну і харашо.
-
Якщо маєте якісь цікаві і професійні статті - кидайте. Я завжди за розвиток в розумінні таких тем, часом роблять нові дослідження і нові висновки. Хочеться бути в курсі. Бо адепти підходу ʼа от моі коти молоко все життя пили і з ними все було окʼ завжди знайдуться 🙂.
-
Та х би вже з вулицями … в будинок буквально ломляться
-
А можно, коли в вас буде час, в приватні поділитися Це зовсім не горить Бо я в кращому разі про кошенятко буду думати наступного року
-
Є, у Ванкувері 😅
-
Я на власні очі бачив, як мої знайомі з трави перейшли на фен. І це в Україні де шо те, шо те заборонено.
-
Так і так район змінив ) щороку міняти ? Хоча напевно так . Зробити вигляд шо все ок - простіше.
-
Аби ще раніше отой розвиток та навчання, як у канадців Ну що ж
-
Моя думка така, що ми тут новоприбулі з зп макс 30, і потрібно час тратити на навчання та розвиток. Щоб через пару років заробляти 100 в годину, і переїхати туди, де цього немає. Чи в інший район, чи місто. Так як більшість багатих канадців. Я як деколи їм розказую все що відбувається в автобусах, і так далі, то вони не вірять просто. Бо ніколи не бувають навіть близько до цих місць.