Українська Манітоба
-
Та х би вже з вулицями … в будинок буквально ломляться
-
А можно, коли в вас буде час, в приватні поділитися Це зовсім не горить Бо я в кращому разі про кошенятко буду думати наступного року
-
Є, у Ванкувері 😅
-
Я на власні очі бачив, як мої знайомі з трави перейшли на фен. І це в Україні де шо те, шо те заборонено.
-
Так і так район змінив ) щороку міняти ? Хоча напевно так . Зробити вигляд шо все ок - простіше.
-
Аби ще раніше отой розвиток та навчання, як у канадців Ну що ж
-
Моя думка така, що ми тут новоприбулі з зп макс 30, і потрібно час тратити на навчання та розвиток. Щоб через пару років заробляти 100 в годину, і переїхати туди, де цього немає. Чи в інший район, чи місто. Так як більшість багатих канадців. Я як деколи їм розказую все що відбувається в автобусах, і так далі, то вони не вірять просто. Бо ніколи не бувають навіть близько до цих місць.
-
В сенсі пролікувати? Насильно їх лікувати ніхто не буде. Дадуть буклет і спросять: хочеш злізти з ігли? В кращому випадку скажуть ні і підуть далі. Ви ще до гопніка підійдіть і скажіть: не грабуй будь-ласка, йди на роботу, ось тобі 20$…
-
Be careful with the latest windows updates. Now two of the school divisions are facing cyberattacks: onedrive has been compromised and networks shut down as a precaution. “Look for rhysida in your OneDrive that’s the virus. “
-
Все не ок. Але ми з вами не можемо нічого змінити. Це все що я хочу сказати 🙂
-
Тільки від людини та обставин залежить. Дехто курить і все ок, дехто ні.
-
Це так само, як казати, я бачив як людина сигарети курить, а потім колотись почала. Значить тютюн спричиняє нарко залежність. Але ж це маразм не підкріплений нічим, більшість залежних на фентанил почали з опіоїдів, якраз є дослідження, що заміна опіоїдів на канабіс може зменшити ризик перейти на щось важче
-
Тут такий стиль життя 🤷 Просто піднімай свій рейтинг та їдь в кращі міста, а решта - не турбує
-
Так опіоїди і так важкі, куди вже тяжче? І нашо мінять їх? Сучасна медицина чудово лікує віздравал синдром. Це тупо одне й те саме як я перейшов з цигарок на вейп. Хоча є куча способів взагалі не курити, але я не хочу кидати, просто хочу менше шкоди для здоровʼя. Тому не меліть дурні, про заміну і тд. Наркоман не хоче допомоги, він хоче дозу. Ті хто хочуть, вони намагаються повністю злізти і забути як страшний сон.
-
Якесь розділення на багатих в бідних виходить. Тобто люди, які небагато заробляють і з тих чи інших причин змушені користуватися автобусом мають терпіти оте все?