Українська Манітоба
-
А Ви Ользі менеджеру написали?)
-
Чи зміниться щось, якщо ми будемо обговорювати це тут в чаті? Ні. Це я мала на увазі. Ну ось так є. Інкакше не буде. Бо ми не маємо можливостей щось змінити. А якщо вже прям це так болить, то треба шукати де цього нема і переїхати. Ну ось така Канада, ось такий Вінніпег.
-
Я їхав Брендон подивитися один раз, але на шляху у Portage la Prairie застряг майже на весь день🤣 Виявилось таке гарне невелике містечко.
-
Хтось сказав Брендон? 😁 Так так в Брендон 🤗
-
Зараз Наталя прийде з рекламою ☺️ Я рекламую Стоунвол 😁
-
Просто понити і побачити, що не тільки я дотримуюсь такої думки, бо іноді здається, що всіх все влаштовує 😅
-
Я позаминулого року , десь отак в грудні, мала поїхати в район Озборну , мені взагалі близько туди, можна пішки, але по кучугурах неможливо дійти, плюс дуже холодно було. Поїхала автобусом пару зупинок , зробила свої справи і назад вертатись. А автобус за 15 хвилин, стояти при -25 на вулиці так собі. Зайшла в зупинку і чекаю. Але бачу, що люди на мене косо подивляються. Потім ще якийсь чувак з кульочком зайшов і теж дивиться. Я щось не збагну. Потім глянула назад, а там в тій зупинці товаріщ з усіма своїми пожитками і ковром сидить, живе там напевно. А той другий, що зайшов, з ним разом. Я просто на своій хвилі була і не звернула на то уваги - у Вінніпезі часом і ʼнормальніʼ виглядають сумнівно. Ну і такий осад, бо того разу вони нічого мені не сказали і то повезло. А якби під чимось в той момент були? Тобто тих людей однозначно шкода. Але себе шкода більше.
-
ні, у Вінніпезі, тут потяг буде чи треба кудись їхати? Дякую
-
Де саме? Ви теж в Брендоні?
-
а коли буде потяг?
-
Теж чекаємо відео
-
Та памʼятаю:) Кожен рік на нього ходимо 🙄😁 Дітям подобається 🥰
-
100%. Не треба гнатись в перші роки за високою зарплатою, новою машиною, працювати по 40+ годин на тиждень. Треба закінчити тут в Канаді хочаб місцеві курси (якщо зовсім ліньки знову йти вчитися на бакалавра/магістра в університеті). Якщо коротко — імміграція то довгий марафон
-
Нажаль пропустили Ви, він вже був Ось лише відео можно подивитися t.me/ManitobaLife/343053
-
Був 2 дні тому
-
Вже і Францію колотить