Українська Манітоба
-
Дякую,можете дати посилання?
-
Victoria додай будь ласка до чату про поїздки🤗
-
Чи може людина самостійно подати на виплати EI по безробіттю, якщо вона є платником цього податку, і роботодавець не визиває на роботу і відповідно не виплачує ЗП, бо фірма напряму залежить від роботи Canada Post? Чи потрібні якісь документи саме від роботодавця на подачу EI?
-
Роботодавець повинен офіційно визнати ці lay off Якщо це було б сезонна це було б простіше, а тут щоб податися треба причину офіційну
-
Я співчуваю Мені здається Ви зможете податися все одно Пошукайте як зв'язатися про EI Я бачив там і подзвонити и написати можна Нажаль не можу швидко знайти Але я впевнений не важко контакти знайти і спитати як бути
-
Дякую. Роботодавцю пофіг, вплинути ніяк.
-
Доброго дня, що скажете стосовно тд банку, мені здається він більш современний чи варто откривати в них аккаунт порівняно с бмо? Але я вже клиєнт бмо 2 роки. Чи це має негативні наслідки мати рахунки у різних банках?
-
Дякую. Я вже порахувала, недостатньо годин. 570 годин виявляється. Це замало. На офіційному сайті написано 700 повинно бути.
-
Вам потрібен ROE від роботодавця. Технічно ви можете податися, якщо у вас є цей документ, або EI самі запрсять його Передзвоніть їм та перепитайте 1-800-206-7218
-
Так Я забув головне, це головна умова Співчуваю
-
Всім 👋 я знову з питанням про переліт 😂 Яка процедура в аеропорту? Приїхати заздалегідь і піти отримати посадковий талон? Дома снідати буде зарано, тож якщо хочу до перельоту в Тім Хортонс, то треба одразу а потім за талоном? Я просто памʼятаю, що є якийсь момент, як зайшов там кудись, то вже якась закрита територія, тобто в Тім я вже навряд чи попаду… Коротше , взагалі не памʼятаю що в аеропорту робити, коли викидати ту воду що з собою приніс і т п.😵💫🙃
-
Тому що канадців не будуть платити по $7-10 за каву, що дитину чекати. Тому і автомати. Вже десь робили дослідження на дану тему. Простіше бурда із автомата за $2-3.
-
Не знаю за вашу ситуацію Але це не з одної роботи має бути стільки годин, а сумарний досвід роботи в Канаді за рік часу, де платились внески ЕІ які по ідеї всюди платяться
-
Сиджу чекаю дитину з тренування з басейну, і не хватає кофейні на території … скільки народу а тільки автомати з напоями … чому так ? …
-
Взагалі, канадські аеропорти найкращі як на мене (були в нашому, Торонто і Едмонтоні). Все є, і поїсти, і попити, і попісяти з комфортом. У Франкфурті чи не єдину точку з дринкин воте ледве знайшли. Вошруми жах, мало і брудні
-
Дуже дякую! Так, з минулої роботи були внески до EI.
-
Воду та напої треба допити або викинути перед сек'юріті чеком, це відразу після реєстрації, якщо робите її в аеропорту
-
Тім є на території вильоту. І ще якісь фаст фуди точно. І вода Drinking water, і вошрумів куча
-
Аеропорт Вінні? Там на першому поверсі, де arrivals , є Тім Хортонс. Ну або реєструйтеся і там також після проходження секюріті будуть кафешки
-
Тому канадці купують бурду за $6 у старбаксі 😂
22 Jan 2023, 08:02
206484/236724
about 2 hours ago