Українська Манітоба
-
Послухаю Теж буду турбувати про навчання як тільки верифікація диплома прийде
-
Ну по моєму досвіду цього незавжди буває достатньо 😏
-
Так я був ВПЕВНЕНИЙ що напишу правильно, три спроби ж є 😏
-
Хто знає куди звертатися для безкоштовних відвідувань басейнів і тощо, типу субсидії?
-
Ну буває 🤗 it is ok 👌
-
Хто дуже розумний єнот Заблочив CRA account Бо НЕ ПАМ'ЯТАЮ як я на англійській вулиця написав ( контрольне питання) Тепер годину чекати на телефоні 😄
-
О!!! Точно, може в них спитаю як
-
Так!!! Ви зрозуміли, і я такий, якого трясця обрав таке питання
-
Як б не зміг так До адвайзерів ще ок 😢
-
Запишиться до адвайзерів всіх коледжів/універів що розглядаєте. А ще позбирайте плітки серед студентів. Зловіть кілька студентів в різних закладах коли вони виходять з класів які ви хочете взяти. Подивіться списки тем які вивчають в різних закладах, плрівняйте
-
Тому і поліз в CRA 😂😂😂😂
-
Так В мене цей рік ще низький дохід То можу податися Велике дякую
-
Я не знаю, може в Канаді так не прийнято, я коли вчилася закордоном, у мене був куратор (перший рік навчання). Він вчив мене читати всі оголошення на дошках, заглядати по смітникам, заходити в кімнату де ксерокси і питати людей хто шо копіює, може мені теж потрібно, питати у людей який лектор гарний, а якого краще не брати. Вчив розуміти що чекати від лектора в залежності від того як він склав список тем, литератури та вимог курсу.
-
Про загальне не знаю 🤷🏻♀️ Ну ви ж з програмою хоч визначились? Запишіться приблизно до того коледжу де є ця програма, а там вже попитаєте чи є сенс діти до всіх едвайзерів міста Вінніпег 😅
-
Та ні, думаю як раз так розпитувати норм Я просто не звик ще так 😐
-
Ну така поведінка «типова» якщо ви вже студент в цьому закладі, а так прийти з вулиці і почати чиплятись до студентів, ну не знаю…😁особливо заглядати в смітники 😅