Українська Манітоба
-
Короче пішла тепер від мене реклама АСС😁
-
Почитайте от тут: Ніби пише для CUAET то буде domestic price, але то знов вертаємось до того шо треба іти до едвайзерів та взнавати чи на всі програми це підходе? assiniboine.net/study-here/international-students/support-ukrainian-citizens
-
З мовою бачила на власні очі імігранти злітали з програми:( В принципі як і канадці, які є носії мови. Так що тут все індивідуально 🤷🏻♀️ Хоча є читкі вимоги по мові і коледж і на пів бала не поступиться бо знають як важко деякім може бути…
-
Доречі ті хто планують іти вчитись на медсестр в коледж на 2-х річну програму. Майте на увазі що деяки класи наприклад соціологія, психология можно взяти онлайн, чим самим полегшити собі життя!!!:) А не ото, як я прийшла і вчила 5 класів за семестр🤦🏻♀️ а деякі мої одногрупники мали тільки 2-3 класи бо поки чекали в вейтінг ліст, взяли пару класів онлайн! Smart 🤓
-
Краще розкажіть чому усі мовчали, що в МакДональдс шкарпетки з Грінчем можна дістати в подарунок
-
Вони різні, якщо шо. Модно-маладьожно
-
Дякую за підказку Тепер треба думати бо я таке не зможу з'їсти, хворію, але шкарпетки хо
-
Ні, заїхав посидіти по дорозі додому 🙂 там усі тільки ці сети і замовляли
-
Онлайн замовляли?
-
Я теж не знала 🤷🏻♀️ В лікері деколи теж можно отримати в крістмас тайм:)
-
Так, можна 🙂щойно звідти
-
Щооо??? Що треба? Ще можна???
-
Ну або замовити дві порції і скласти до пари:) І буде просто класично:)
-
Приємного потроху 🙂 але насправді я люблю такі. Є навіть бренди що такі випускають. Наприклад SoleMate Socks або Many Mornings Ось за посиланням для прикладу www.suitableshop.ca/many-mornings/?srsltid=AfmBOooq4nrX8Z-j4hH_CXi1R7E3fNWJujfMnZpQxVlMED2XIXhR1vhp
-
Теж бувають різні невеличкі подарунки 🎁 прикріплені до пляшки… Якось були чоловічі шкарпетки 🧦 Зараз піду пошукаю може знайду:)