Українська Манітоба
-
Ну так. У дитини тільки візитор рекорд, проте у Канаді вона була дуже недовго
-
Все дає Оно кожного місяця
-
Щиро дякую Вам за пояснення,а на що ця форма NR73 впливає? Я маю на увазі, якщо просто заповнити декларацію, без цього висновку? Вказавши як дохід лише суми які я перераховував на свою канадську карту,а потім дружині. Чи так можна? На сайті КУК у ознайомчому буклеті пишеться що резидентом є навіть якщо не знаходитись фізично,але є тісні житлові зв'язки (оренда,або спільне житло,авто, банківський рахунок і тд) То от виходить дружина є резидентом Канади, а також є спільний будинок,і відповідно банківська карта,водійські права. Тому напевно вказувати?
-
Зв'язки з Канадою є факторами, які можуть визначати податкове резидентство, але не встановлюють його. Цей висновок робить тільки податкова. Якщо ви не є податковим резидентом, але подасте податкову декларацію як резидент, то ваша дружина отримає неточну суму бенефітів (більше або менше). Також податкова звіряє дані з прикордонною службою Канади. Рано чи пізно інформація про ваш від'їзд буде в податковій. В будь-якому випадку, навіть якщо ви не є податковим резидентом, дружина вказує інформацію про ваші доходи за кордоном. Однак, у вашому випадку, ви були частину року в Канаді. Ваше питання, на яке може дати відповідь тільки податкова, - чи, залишивши Канаду, ви і далі є податковим резидентом. Якщо так, то вам треба буде декларувати усі доходи, а не тільки те, що ви відсилаєте дружні.
-
Wise
-
Кожного місяця чоловік надсилає кошти із українських карток Подекуди бувають затримки у самого додатку (або коли забуваєш про довгі вихідні у Канаді), проте все йде
-
Дуже Вам дякую пане Дмитро, вибачте але ще є питання,в майбутньому після отримання ПР потрібно буде надавати ще податкові декларації мінімум за 3 чи 5 років,для набуття громадянства то може краще просто подати мені з усіма доходами? Це офійна зарплата,тому є банківські виписки. І останнє питаннячко якщо все ж таки подавити цю форму то її на сайті податкової в себе в кабінеті заповнювати,чи де її брати?