Українська Манітоба
-
В мене як раз подруга з тої області вперше про тих павуків і сказала , я з луганської , то думав то що на западеньскому 🌚
-
Не бачила. Або може не звертала уваги
-
Думаю бачили десь таке, ні?
-
Я слова "дідух" не знаю. Що таке колядки і вертеп знаю
-
Особисто я не бачила в селах такого, навіть не чула. Може Гуцули , туди в гори, чи Лемки. Дідухи так, але ці павуки це щось нове для мене. Але дуже цікаво ☺️
-
Я теж дізналася в зрілому віці 25+ що таке дідух 🫣 Тепер в хаті постійно стоїть в куточку 🤗
-
Майже всі , не ?
-
Вертеп перший раз в Канаді побачила і колядки теж тут вже вивчила🫣
-
Привіт усім, хто шукає роботу з понеділка по п'ятницю та вихідні з хорошою оплатою та бонусами
-
Минулого року ми робили майстер клас. Цього здається нема. Але там легко - солому купляла на амазоні. Це було найскладніше
-
Тільки якщо $30+ в А в бонусах повне покриття dental з протезами
-
Мммм Як приємно дивитися на розклад автобусів Зиму не очікували угу
-
Я з Карпат, у нас робили павуків і вішали під стелею. Він висів там рік і потім палили - за рік там всякі злі помисли заплутувалися типу :)
-
Злі духи і мухи 😁
-
А воду накривали?) Я знаю звідкись з дитинства, що не можна лишати непокриту воду, в неї злі духи вселяються. Навіть зараз, коли в Старбаксі наливають каву і кришечку надягають не одразу, я на нерві трохи)
-
Доброго чечора, де краще купувати зимові шини, по ціні. Чи хтось переобуває шини безоплатно якщо купуєшь їх у цієї компанії?
-
costco встановлює безкоштовно
-
Це в нас так на (Тернопильщіні) на свят.вечір ставили на стіл або біля
-
Я думав я один такий Я завжди відкриваю
-
Я, навпаки, не люблю пити накрите кришечкою в кафе. Хто знає що там всередині стакану. Я знімаю кришечку завжди. І воно мені так красивіше, пінка там
22 Jan 2023, 08:02
206928/235941
9 minutes ago