Українська Манітоба
-
Я, навпаки, не люблю пити накрите кришечкою в кафе. Хто знає що там всередині стакану. Я знімаю кришечку завжди. І воно мені так красивіше, пінка там
-
Робіть онлайн апойнтмент - але зараз так може буде бізі
-
Це вже погано.
-
Не знаю як на рахунок злих духів, а щури і миші таки можуть попити вночі незакриту воду
-
в них може бути довга черга на встановлення
-
Ми вертепом по селах і по місту ходили в Україні - десь 10-12 чоловік - було дуже гарно.
-
Усе треба оформляти членство до них.
-
Запізнення, угу
-
Що з автобусами? Повідміняли? Чи великі запізнення?
-
Всіх вітаю! Продаю Nissan Rouge 2016, повний привід у чудовому стані. $11 000$, 431 323 1017 Олександр
-
Не за дешево? Чи чому така ціна?
-
Тому шо "купив нісан ї**** з ним сам "🫣
-
Машина в ідеальному стані, з чистими документами, і з дійсним сейфеті. Тому що термінова продажа
-
Так можна сказати про любий авто. А рифма, так, гарно підібрана
-
Слоган поштової юнії: Remember, we are 55,000 strong, and together we are unstoppable! У мене прям дежавю. Разом нас багато, нас не подолати...
-
Доброго дня, група Підкажіть, будь ласка, як можна перевірити наявність штрафів за порушення ПДР? Зараз пошта не надсилає листи, тому цікавлюся… Зазделегідь, дякую за відповідь)
-
Вчора я їхала з аеропорту пів першої ночі, а вони там ходили з плакатами в мороз. Подумала як же ж треба свою профспілку любити щоб в ночі у мороз ходити з плакатами
-
я коли їхала в аеропорт на літак в Торонто, о 2.30 ночі, проїжджала повз страйкуючих, вони там ходили з плакатами навіть у цей час. мені цікаво, їх зобов'язують там бути вночі чи це ініціатива особиста. Там не дуже безпечно, можно застудитись та захворiти.
-
А солома з Волмарту підійде?
-
Цікаво , в канада пост зарплата менше ніж у ups? В них такий же вид діяльності. Бачив вакансію водій навантажувача на канвада плст 27 дол/годину. Це навіть вище за медіану.
22 Jan 2023, 08:02
206947/233088
less than a minute ago