Українська Манітоба
-
Protection plan дається від страхової компанії як правило, а не напряму від магазину. Якщо щось стається, ви будете мати справу зі страховою компанією, а не магазином
-
Якщо ви придбали той план, то можете відмовитись протягом 30 днів після покупки.
-
О, і Петсмарті так. Написано анонімно, але по факту якщо не найвищі оцінки поставиш то викликали до менеджера і розйобували за це ><
-
Ну як бачите, кожен з них посилає один до одного, і кожен з них каже, що я можу це зробити після різного строку (30 днів або 3х місяців) і з різними умовами (з комісією або без). Ніхто не запропонував зробити це протягом перших 30 днів.
-
Отже, давай найвищу оцінку менеджеру - зроби його чи її щасливими. Щасливий менеджер - менше головного болю працівнику. В нас на роботі щодня є анонімне опитування щодо роботи менеджера та задоволення від своєю роботи, команди, компанії тощо. Щодня одне запитання. От вже кілька років як як щодня виставляю тільки найкращі оцінки
-
В нас теж «анонімно» кажуть. Але потім до тебе особисто підходять , і такі «а чому ти ще не відправив серві?» пардоньте , а як це ви знаете , шо саме я ще не відправив ? 😂
-
Може вже відповіли, я повертала через UPS. На сайті Амазону була така можливість.
-
У тому відділенні це не допомагало, там працює дуже токсична мадам через котру там їбейша текучка. Але те шо відгуки на неї приходили їй же ш і щє й не анонімно - це пісня 🙃
-
В тебе інакше. У мене компанія, яка любить метрики, дані тощо. На кожен чих - provide data points. Компанія приймає на роботу не людей, а набір даних та графіків. Так потім легше звільняти, якщо якийсь графік не вигрібає. Тому я намагаюсь генерувати лише найкращі дані, які в моїх силах ))) Хоче мій менеджер бачити, що його команда щаслива - на тобі: I am happy at my work and I see myself working here for at least 12 months.
-
Капец, в мене на роботі ніхто навіть не питає, бо do not poke the bear 😂
-
Чому це сервіс поганий? Ніколи не було проблем. Я купляв точно. Жодних проблем не було
-
Доброго вечора чи хтось покупав шини certified (це canadian tire бренд). Я знаю що їх сервіс дуже поганий і тд. Але зимові шини цієї марки по гарній ціні. Думаю придбати.
-
Не дають таке на вибір. Максимум - питають, чи збираєшся працювати ще рік чи менше
-
*12 years 😁 Щоб навіть сумніву не було у вашому щасті.
-
Я вiддала просто на кенеда пост. Як менi i порадили 🙂
-
Дякую!
-
Дякую!
-
Дуже дякую
-
RemitBee
-
Wise