Українська Манітоба
-
хто його зна, канадські медіа теж сприйняли вживання слова стейт як спробу постібатись
-
Добрий день. Може знаєте: якщо мені треба стейтмент з FHSA у СІВС, то треба букати до когось апоймент чи можна до касира підійти?
-
sasha sasha, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch
-
Ні. І це не додаток
-
А в додатку немає такої функції?
-
Біля Saint Vital park ,там де люди з ножами бігають,але рідко .
-
Про путіна у 10х так само казали: та він не то мав на увазі. Чим це може скінчитись ми бачимо
-
Це рахунок у investor edge . Ви ж бачите його в додатку. Клікаєте на нього, воно вас переводить у investor edge. Там буде виписка.
-
В нас була ситуація минулої зими Ми були на зимовій резині Камери не було Тома нам сказали що саме зимова резина нас врятувала від поінтів і тд
-
Кур'єр все ж таки знайшов другий конверт та прийшов знову)
-
Вот і в мене firestone
-
Дякую ❤️ Я сподiваюсь, що вони не помилились
-
Так Це значить що до того рахували більше ніж треба В нас було взагалі по нулях один місяць
-
Доброго дня всiм 🌷 Менi чогось Manitoba hydro надiслав бiлл за мiсяць на 14 доларiв, це дуже мало. У когось було подiбне?
-
Хто живе на заході міста ,є хороший флешфуд.
-
Дякую 🌷
-
Зробили перерахування
-
Я не знаю що в мене , але хочу дізнатися 😩
-
Тому що у вас напевно allseason, а я кожу про allweather
-
Де ви там на тих шинах оті написи та сніжинки шукаєте ? Я щось ніяк не знайду нічого
22 Jan 2023, 08:02
207141/234858
7 minutes ago