Українська Манітоба
-
Whose is Crimea?
-
I'm physical therapy doctor from Egypt and I am looking for a job. Is there anyone who can help?
-
Щоб поминальну яму глибоку не копали 😂
-
А ще надзвичайні новини на ICTV, там взагалі щотижня розчленьонка була, прям в найкращих традиціях холівудських хоррорів.
-
Про пандочку, це трішки позитивчику 👍😂😂😂
-
Ви не могли б написати деталі - тобто по CUAET просто можна зареєструватися на це бещкоштовне навчання. Чи це Welarc повинен спрямовувати? Як це працює.
-
Зараз ви не встигнете безкоштовно
-
Доброго вечора підкажіть будь ласка як хто зловив слот у консульство в Торонто?Може є дні коли їх викладають?
-
Спочатку екзамен в WELARC. Ви там кажете які у вас цілі в житті і таке інше, в якому районі ви хочете навчатися, в який час. Отримуєте направлення на курс/курси. Наприклад в Red River College. Але потім доведеться чекати коли яка програма почнеться.
-
Academic теж зайнятий Ви спробуйте Але я писав їм, ну хоч кудись, на academic/business English, ні, місць не має чекайте 😢😢😢 Так боляче що отак прогавив
-
Мене теж спрямували в WELARC на курс для CLB 7-8, не якийсь специфічний. Вже в RRC мені запропонували Academic English. Минулого року я чекало не довго, може 2 місяця. Може тому що я хотіла в групу зранку
-
я проходила Welarc, мене спрямували на звичайну програму Red River, рівень 7-8, але я чекаю, і до березня навряд потраплю. То подумала, може на цю спробувати - Academic English. А скільки ви чекали?
-
Хто приїхав тільки цього року, прогавили і англійську, і вибірки ((
-
А хтось знає на що впливають інші сертифікати веларку Я ходжу на speaking skills Mennonite university В нас теж казали що хто був на 80% уроках буде сертифікат але так і не зрозуміло на що він впливає
-
А хтось ще знає На скільки розумію веларк фінансуватиме куает до березня Чи можливо ще десь попасти хотів би на нульову початкову французьку? Чи вже нереально
-
Я не знаю
-
Ні на що не впливають. Тільки можете перейти на наступний рівень
-
Дякую, а дійсні сертифікати лише rrc чи ще десь є?
-
А, знаю. В Менонитском университете розташована школа EESE.CA. Наскільки я зрозуміла, їх сертифікат то більше для вас
-
Я не знаю як я то навчання здобуду Всюди зпаізнився
22 Jan 2023, 08:02
207203/230971
24 minutes ago