Українська Манітоба
-
Палата громад парламенту Канади затвердила виділення 764 млн канадських доларів (близько 587 млн доларів США) на військову допомогу Україні. Як повідомляє кореспондент Укрінформу, ці кошти включені у великий бюджетний документ, схвалення якого дозволить уряду додатково витрати 21 млрд канадських доларів на різні цілі, в тому числі національну оборону. За словами міністра оборони Канади Білла Блера, ці кошти будуть використані на “боєприпаси, навчання й інші засоби, конче необхідні українцям для перемоги” У документ також включено 400 млн канадських доларів (близько 307 млн доларів США - ред.) на фінансову допомогу Україні, яка виділяється зі спеціального рахунку МВФ. Окрім цього парламент затвердив 45 млн канадських доларів (близько 35 млн доларів США - ред.) на “гуманітарне розмінування та зміцнення кібернетичної стійкості в Україні”. Зауважимо, що опозиційна Консервативна партія, яка намагається змусити уряд піти у відставку, голосувала проти затвердження додаткових видатків. Збільшення видатків було схвалене Палатою громад в останній дозволений законом день. Аби це рішення набуло чинності, за нього ще має проголосувати Сенат Канади, що очікується найближчим часом. Додамо, що з лютого 2022 року Канада вже надала Україні 5,4 млрд доларів США бюджетної допомоги, що є найвищим показником у світі в перерахунку на душу населення.
-
Парламент Канади схвалив виділення $587 мільйонів на військову допомогу Україні. У документ також включено $307 мільйонів на фінансову допомогу.
-
Ну в цьому дійсно є толк Бо вибравши умовний маркетинг чи якусь гуманітарну спеціальність то ще роками можна шукати роботу А в сфері медицини точно без роботи не лишишся
-
Обережненько сьогодні!
-
Врахуйте, що під час навчання ваш робочий стаж не буде зараховуватися для імміграції.
-
Так якщо якось з роботою Ввечері навчатись?
-
По відчуттям там хіба -25. Але точно не -35 бо дихається нормально
-
Якщо будете готуватись на PREP CPA, то там навчання паралельно роботі проходитиме
-
Господи, та навіть -25, як довго можно їхати на велосипеді і не змерзнути 🥶? Там же передають cold warning, можно і від морозити собі шось, будьте обережні!
-
В нас feels like -33, а по моїх відчуттях як -66 🥶😁
-
Я особисто живу відносно близько роботи, та і так буде не завжди, ось знайду краще роботу і машину куплю)
-
@lokoniria, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch
-
І мені, якщо можна. Для доньки потрібно)
-
І мені будь ласка
-
Припинили реєстрацію українців через відміну фінансування IRCC. Я дзвонила запитувала, бо думала вони нон-профіт, і варіант замість RRC, коли вони закінчать з CUAET, і чекала 9 грудня зареєструватися
-
Киньте теж, пліз
-
По моїх відчуттям, сьогоднішні -24 відчуваються, як Київські -15. Нічого особливого коротше
-
Ці канадські діти безстрашні 😁 хто без шапки хто без рукавиць 🤦🏻♀️ Хтось получив волшебного пендєля від батьків і таки вдів капюшона:) Зранку була бійка за шапку, мама вийграла 🤗 В мене замок в дверях замерз 🥶 тільки шо ледве відкрила:)
-
я в кімнаті-кабінеті не міг відкрити вікно, дув феном )
-
Теж бачив новину, вже нічого доброго не очікую
22 Jan 2023, 08:02
207311/235320
28 minutes ago