Українська Манітоба
-
Там можна стартувати якщо є джоб офер. В іншому випадку я не бачу плюсів порівняно з Вінніпегом.
-
Та то я шоб розмову підтримати) GTA круто, але дуже дорого то є правда. Ну і там немає підтримки громади, в сенсі допомоги у пошуку житла і ніхто там не виступить як поручитель, навідміну від Манітоби. Тобто тре мати на рахунку міннім 6 місячну оренду, і то, далеко не факт шо сдадуть. Бо проблем за мігрантами там немає. Тож так, стартувати там без грошей та/або мови, IMHO майже неможливо.
-
Ну це зовсім інакше. Ще раз, дуже багато людей слухають блогерів, різних посередників, не перевіряють інформацію, і попадають у неприємні історії. Є випадки обману із роботою, житлом і т.п. Посередники із Європи обіцяють знайти роботу, беруть по $500-2000, людина приїжджає, а роботи тут нема
-
Альберта прийняла приблизно 15 тис українців. Манітоба: 12 тисяч Британська Колумбія: 5 тисяч Саскачеван: до 2 тисяч Нью Бранзвік: 1.5 тис Нова Шотландія: 1.2 тис Ньюфаундленд та Лабрадор: до 1 тисячі Юкон: до півсотні українців прибули сюди. PEI: кілька сотень українців Онтаріо: кількість уточнюється. Квебек: уточнюємо Усього: понад 105 тис українців прибули до Канади з початку 2022 року, з яких понад 90% за програмою CUAET Дані від доповідачів XXVII Конгресу Українців Канади
-
Чисто технічно мені Манітоба подобається що тут ще більш менш адекватна оренда на відміну від Торонто та інших модних міст. Їхати звідси не бачу сенсу. Не розумію тих хто хоче пр і в чудовий Торонто на 2к оренди. Там важко звести дебіт з кредитом тому на вулиці і опиняються
-
Чисто технічно, тут теж все бомжі, хто в готелі живуть)
-
На жаль, ще у травні почалися випадки того, що українці почали звертатися у шелтери для безпритульних у Торонто. Дуже дорого жити в GTA. Крім того, є кілька випадків, коли приїжджають цілими сім'ями, а потім розходяться, і жінки лишаються самі з дітьми. Відповідно платити за житло не можуть, працювати також складно із малими дітьми. От і йдуть до шелтерів
-
Я просто не можу в це вірити. Бо наші українці працьовиті люди і завжди шукають як заробити. А щоб просто сіли та склали лапки, ні. Наші пенсіонери взагалі боязливі та хату свою не кинуть, щоб до Європи виїхати, а тут приїхали до Канади. Зараз дуже модно та вигідно бути українцями. Тому це можуть бути хто завгодно.
-
Sportcheck