Українська Манітоба
-
я в кімнаті-кабінеті не міг відкрити вікно, дув феном )
-
Теж бачив новину, вже нічого доброго не очікую
-
Подивимося, що буде із канадським доларом.
-
А ми спимо із відкритими вікнами)))
-
Я перепрошую за не коректне питання:) а навіщо в таку погоду відкривати вікно? 😂
-
Нам лендлорд заборонив відкривати вікна на морозі
-
Дякую! Ще одна причина чому мені ще рано вчитися на професію
-
У той рік був пост від батька щоб давали піздюля таким дітям Дитина вирішила не чекати автобусу і пішов без рукавиць Два пальця були синьо-чорні Ледве спасли
-
Moments ago, the Bank of Canada hacked another 50 basis points (0.5 percentage points) off of its influential overnight rate, pulling it down to 3.25%.
-
Це було 2 курси. Лише після 2 видають сертифікат бо треба зробити 16 іспитів, а за один курс роблять 8. Один курс Reading and Writing. Apr-Jun. 15 тижнів здається. Потім трохи літом перерва і курс Listening and Speaking Aug-Dec. Теж 15 тижнів.
-
Так це ж добрі новини))
-
Я відкрила вікно якось, був не дуже сильний мороз, так відразу позвонив лендлорд спитати чи все ок чи не забули закрити вікно 😊
-
Вони запитують коли подаєш клейм яка резина була
-
Якщо комусь цікаво про «внутрішню кухню» українського війська, то Маркус вийшов на звʼязок: youtu.be/uu7bCg2qm00?si=MGmzY_GWmAbw8C2Z
-
нам не забороняв. Ну і у нас немає центрального кондиціювання, а дихати повітрям все ж бажано)))
-
він з біноклем сидить дивиться? )
-
Тобто кілька 4 місяця не відкривати?
-
Я теж люблю fresh air )
-
В мене страх, не відкрити вікно, а як його потім закрити? 😁 так і спати до травня з відкритим вікном?;) Ну або стояти феном гріти:)
-
Щоб повітря зайшло. В мене от вікна позамерзали і не відкриваються
22 Jan 2023, 08:02
207329/234548
6 minutes ago