Українська Манітоба
-
Це було 2 курси. Лише після 2 видають сертифікат бо треба зробити 16 іспитів, а за один курс роблять 8. Один курс Reading and Writing. Apr-Jun. 15 тижнів здається. Потім трохи літом перерва і курс Listening and Speaking Aug-Dec. Теж 15 тижнів.
-
Так це ж добрі новини))
-
Я відкрила вікно якось, був не дуже сильний мороз, так відразу позвонив лендлорд спитати чи все ок чи не забули закрити вікно 😊
-
Вони запитують коли подаєш клейм яка резина була
-
Якщо комусь цікаво про «внутрішню кухню» українського війська, то Маркус вийшов на звʼязок: youtu.be/uu7bCg2qm00?si=MGmzY_GWmAbw8C2Z
-
нам не забороняв. Ну і у нас немає центрального кондиціювання, а дихати повітрям все ж бажано)))
-
він з біноклем сидить дивиться? )
-
Тобто кілька 4 місяця не відкривати?
-
Я теж люблю fresh air )
-
В мене страх, не відкрити вікно, а як його потім закрити? 😁 так і спати до травня з відкритим вікном?;) Ну або стояти феном гріти:)
-
Щоб повітря зайшло. В мене от вікна позамерзали і не відкриваються
-
За сильний мороз я знаю, але на той час був невеликий мінус, може до -5 -7
-
Але що круто, був снігопад у пнд, так вони з самого ранку розчистили всі авто і площадку
-
Уважно читайте свої договори оренди, може бути штраф за відкриті вікна . Також мороз псує резинові прокладки на вікнах, ви ризикуєте, що вам самим прийдеться оплачувати нові вікна. Вже розказували про такий прецендент в іншому чаті.
-
Та виходить, що так. Потім прислали всім бумажку з правилами на зиму
-
Для тих хто має variable interest mortgages та line of credits
-
Мій покійний дідусь завжди ранок у будь-який сезон починав з відкритих вікон. Велике провітрювання кожен день. І ще кожен день вологе прибирання
-
Для кого добре? Прогнози не справдились, ріст економіки в Q3 і Q4 - це просто сльози, що в цьому доброго? Я вже мовчу про канадський долар і рецесію, яку намагалися перекрити іммігрантами 🙂
-
Є спасіння- балкон, який треба чистити. Заодно і провітрити приміщення
-
Типу того
22 Jan 2023, 08:02
207338/234665
29 minutes ago