Українська Манітоба
-
Просто купіть спеціальний розчин AntiFog і забудете про цю проблему. Користуюсь майже кожен день для захисних окулярів.
-
Да, відколи почався сніг, я що на карате, що після, чекаю на автобус номер 18 по 20-30 хв.
-
І тут починаю шкодувати, що в мене не сезонна робота... Сиділа би в дома, в теплій квартирі...
-
Та зараз буде постійно Відміна або затримка 😢
-
І також скажу, що хлопці руфери та фасадчики яких знаю, часто в зимку користуються лижними окулярами(масками) вдягають їх зверху на балаклаву і кажуть прям супер комфортно.
-
Хай скажуть шо банкроти і зроблять перезавантаження
-
Та нє, ми купу років мали інтернет-магазин в Україні і досі маємо, то останні років 7-8 і Нова пошта і Укрпошта користуються однаковою популярністю і мають +- однакову якість сервісу. Коли сама відправки робила це зазвичай ти заїжджаєш і туди і туди - все однаково було. В Новій пошті бували більші черги на відправку якщо в години-пік прийдеш перед тим як машина уїжджає з посилками.
-
Напевно залежить від міста. В Одесі у найближчих до мене укрпоштах сервіс жах і працівники ще з радянської епохи
-
Я там платила за свiтло (в рiдному Бiлгородi-Днiстровському), ще розглядала гарнi листiвки та конверти, менi ще подобається запах нових газет.
-
Саме так, там треба мати залізні нерви, чекаючи в черзі , тому що пенсіонери приносять цілий ворох платіжок- своїх, родичів, сусідів. Я через це пересттав на aliexpress замовдення робити, бо приходить на укрпошту.
-
Тоді ясно) В нас за посилками з аліекспресу підходив до окремої перегородки, ловив поглядом якогось бігаючого працівника і казав: я за посилкою з Китаю і її відразу шукали) На все про все хвилина максимум.
-
Сьогодні отримала лист під двері від уряду Манітоби😁
-
Я так жила 9 місяців, поки мені вікно відремонтували. За той час можна було дитину народити🤣
-
Наталія, в нас так було минулої зими) Гріли феном)
-
Купіть у волмарті de-icer.
-
Доброго вечора. Чи хтось оплачував навчання в університеті Манітоби з України? Напряму ніяких реквізитів не дають, є 2 посередники в них, але в списку країн України немає. Буду вдячна за будь яку підказку
-
Як відмерзне то запшикайте силікон-спреєм, можу дати лінк з канедіан таєр
-
Мені треба будь ласка))
-
Крім того доступніші кредити будуть стимулювати економіку і бізнес
-
Люди скажіть як ви визначаєте стан економіки крім gdp, інфляції, безробіття, торгівельним балансом? А то всі жаліються ліберали наробили, загробили економіку і т д.
22 Jan 2023, 08:02
207512/236616
less than a minute ago