Українська Манітоба
-
Sarah 🔥💯 Bou, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch
-
Ну навіть згідно опитування тут в чаті, четверта частина українців працює нижче 20 на годину. Тому навіть якщо багато депортують, майже впевнений, все одно буде черга, але не 20-50 людей, а 2-3)
-
ми минулу дюжину тільки доїли, досить поки пончиків )
-
Побачите таке з млинцями, покличте теж
-
Смачна вона тут, в Україні деколи купляла, терпка була, а тут завжди солодка:)
-
Доброгодня. Хто знає чи буде на TEMU з 14 грудня мінусоватися GST? Дякую.
-
Емммм Це не тільки в Канаді так хурма зветься 😅 Багато де по Європі також В тій же самій Польщі 🙈
-
У свекра на дачі росте хурма То вона не терпка взагалі, солодка, із шоколадним ароматом 😋
-
От памʼятаю постійно морозили…
-
Так щоб терпкості не було, можна в морозилку на трошки (трошки зменшиться реакція із білками) Ну або пару хвилин під гарячою водою (при підвищеній температурі повинен статись розклад частини дубильних речовин)
-
Через 2 дні будемо знати:)
-
Доброго дня. 12 січня лечу до України. Якщо комусь потрібно передати якісь документи, можу допомогти з цим питанням.
-
На разі CBSA має 457 тис ордерів на депортацію: З цієї кількості: - 27 тисяч на останній стадії видворення з країни - 378 тис чекають на рішення по біженству або очікують на статус ПР, або в результаті буде наказ на виїзд - 21 тисяча отримала рішення, що можна ще тимчасово залишитись в Канаді - майже 30 тис невідомо де, і CBSA втратила інформацію про їхнє перебування в Канаді (тобто це вже нелегали). Це все свідчить, що швидкої депортації ні сотень тисяч, ні мільйонів не відбудеться ніколи.
-
Я вибачаюсь, але мене це дуже свербить. Нема такої множини ММ. М - це мега, мільйони значить. ММ може бути мільйон мільйонів (це також неправильно, але люди в онлайн іграх пишуть, то будемо рахувати що воно існує), що є трильйон. Або це може бути мега моль, що немає сенсу в рахуванні людей.
-
Млинці , доречі . Я відкрив щось нове . Panda crepe . Роблять доставку . І не потрібно купувати теплі речі
-
не знаю де там черги, але дві чи три тижня тому в нашому центрі відкрили позицію на ресепшен, відкликнулась одна людина😳
-
Загальна практика скорочень у США та Канаді
-
В мене трохи гривні
-
Далеченько їхати Тому замовлю спробувати в тепло, додому
-
В мене співробітниця коли звільнялася, оформлювала собі blue cross на період безробіття, казала там найвигідніше для неї, але це ж залежить від багатьох факторів, походіть по сайтах, позаповнюйте їх калькулятори та й виберете
22 Jan 2023, 08:02
207598/236347
3 minutes ago