Українська Манітоба
-
Буквально на днях попадалася вакансія на очі. Junior позиція. Вимоги - 5-7 років досвіду. То може і до вас одна людина лише прийшла із-за «адекватних» вимог, а не через те, що не хочуть працювати?
-
Вітаємо, Nick! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Забудьте за це, в Манітобі з вас знімуть 100 балів за роботу в іншій провінціі, буде нереально отримати тут pr.
-
Ні, я не додавав, я лише не розумію як уряд може навіть говорити про роздачу грошей, коли є наявні проблемні страйки, дефіцит бюджету та зростання державного боргу. Це дуже шкідливий економічний популізм. Що мене персонально лякає, що навіть коли я дійду до середньої зарплати по місту, будинок для мене все одно недосяжна мрія;( а зараз, якщо стане меньше людей, з одніієі сторони меньше попиту на дома, ціни підуть вниз, але і меньше споживання буде, тому і зарплати підуть вниз;(
-
Ну так, якщо мислити у межах сім'ї чи родини чи навіть невеликого міста. Але якщо 400 тисяч депортують, то буде криза з цими ентрі джобс, фастфуди закриються, впаде економіка. Я й кажу, що це все популізм. Ніхто такого не зробить. Поки всі тільки балакають.