Українська Манітоба
-
Моя старша теж цього року відмовляється вдягати лижні штани, бо вона вважає, мабуть, що вже за доросла для них. Але це не вихід сидіти вдома. А якщо морози будуть місяць? Тому сьогодні зранку змушена була вдягти. Хоча більш ніж впевнена, що в школі як зніме, то вже вдягати не буде і додому їх принесе в рюкзаку.
-
Мої пішли аж бігом:)
-
Ой боюся не поможе 🤦🏻♀️ Моя вже ходить з соплями, і що? Та сама історія кожного ранку: «Вдягни шапку! Не буду!»
-
Ага 😆 Не проходить такій варіант зі мною коли на вулиці -40 🥶 Але good try 🤗
-
Ой До 18 років така біда в мене з вухами була По два рази на рік у лікарні лежав
-
Є дослідження про нейрофізіологічні особливості дітей, у них інакше працює терморегуляція і їм реально не холодно)
-
Спробуйте нехай пропишуть каплі в ушко… Деколи остаточна інфекція може залишитись і краще тоді її вже локально доліковувати…
-
Антибіотики як приймали? Пігулки 💊?
-
Мене теж змушували носити шапку, коли я була маленька і мені було жарко) В результаті я вже в цілком свідомому віці ходила без неї, тому що надягти шапку означало підкоритися і зрадити своїм принципам, а "я не рабинею народилася, ясно?!" Може, якби не змушували, вдягала б коли реально холодно стало)
-
Сьогодні пішов у школу. Чи прийде без сомплів не знаю
-
Все так І навіть намагались оперувати Може це і допомогли Все що з того часу пам'ятаю, це біль