Українська Манітоба
-
Антибіотики як приймали? Пігулки 💊?
-
Мене теж змушували носити шапку, коли я була маленька і мені було жарко) В результаті я вже в цілком свідомому віці ходила без неї, тому що надягти шапку означало підкоритися і зрадити своїм принципам, а "я не рабинею народилася, ясно?!" Може, якби не змушували, вдягала б коли реально холодно стало)
-
Сьогодні пішов у школу. Чи прийде без сомплів не знаю
-
Все так І навіть намагались оперувати Може це і допомогли Все що з того часу пам'ятаю, це біль
-
В вас напевно анатомічно вузькі або закоротки вушні канали… переважно з віком діти переростають ну або роблять ear tube surgery.
-
Моя ж «Рабиня» 😂 була чемною дівчинкою поки не прийшов оцей teens! Вдягала шапку, лижні штанці, з меньшою проблем поки нема, але ж моє материнське серце відчуває що буде та сама історія! Бо там же прическа, а куди на прическу шапку вдягати!? 🥹 Ладно штош… Дай Бог доживу подивлюсь як вони своїх дітей будуть вдягати 😁
-
)) також врубав цей протест. Особливо коли дивився що на мене чіпляли шапку як з бомжа зняту. Одного разу знайшов просто ту, що хочу носити, була інша крайність- вчителі не могли змусити зняти коли був у класі 🤣🤣 і жалілися батькам Коли ти підліток хочеться відчувати себе якимось унікальним і заслуговувати поваги до своєї особистості.
-
secure.cic.gc.ca/PanelPhysicianMedecinDesigne/en/Home
-
о, а ви в темі 😁 так, якраз так і було приблизно)))
-
Та нє, нічого більше не було просто тоді)
-
«Шоб нє сглазілі мого синочку» 🤣🤣🤣🤣
-
Це 400 тис на всю Канаду з манітоби це скоріш за все навіть не 20 тис Це не так сильно вплине Лишаються інші 3 млн темпорарі резидентів Тому в глибокому сенсі нічого не зміниться навіть якщо депортують/не легалізують усіх 400 к Але такого не буде половину з них легалізують