Українська Манітоба
-
Окєй, згодна, це «не мало» ))
-
Що мається на увазі під мегаполісом в Канаді? Лише Торонто чи всі великі міста? Бо Вінніпег можна і до великих зарахувати, але тут життя без авто максимально не комфортне Може умовні Торонто Ванкувер Монреаль ще частково реально без
-
Не знаю, кого Назар до молоді відносить )
-
Хоч десь молодь 😂😂😂😂
-
Давайте ще шукати тих, хто борщ не любить 🫢😄
-
В останній серії запрацював 🌚
-
40 років це молодь? Я такий.
-
В Теорії Великого Вибуху навіть ліфт не працював, ніжками в бейсмент прати ходили, так що у вас все тіп топ.
-
Так, про авто вияснили, що 16% канадців не мають (бо, мабуть, більша частина з цих відсотків живе у мегаполісах, і там те авто не треба) 🙂 Тепер давайте про джинси. Хто знає представників молоді, які заношують джинси аж поки ті не почнуть розлазитись? (і нові, я так розумію, не купляють, аж доки старі не викинуть. Це шо 1-2 пари джинсів лише у людей?)
-
Ця клініка не робить дірект депозіт
-
www.thestar.com/news/gta/28-per-cent-of-toronto-households-don-t-have-a-car-including-many-suburban-homes/article_f210e4a3-9df1-5b94-a41a-fc6e80ca4c45.html
-
І в мене запит зробила клініка, мені прийшов імейл і сьогодні я його показала клініці
-
Мій бойфренд 😁 Але це до того як спробував мій борщ з м’ясом. Як виявилося тут багато хто готує борщ без мʼяса. Я тепер з нього ржу, що не тільки я їла вареники , бо не мали змоги купити мʼяса 🤣
-
Такій прув ще можно спробувати 😁
-
«Дуже багато» 🫢😄😄😄 Ну 6 лямів багато ж, ну 😄
-
Тільки після коментарю Назара «більшість канадців борщ не любить, бо вони ніколи не мали можливості його спробувати» )
-
Привіт, підскажіть де можна купити підвіску на шию ? Потрібно чоловіча. Окрім костко. Можливо хтось купував через інтернет магазин або стаціонарно десь відпишіть. Дякую
-
В сімку входить Але не вважається великим Самі канадці не вважають 🤷
-
Аня, з вами ніколи не скучно тут ☺️🤣
-
Доречі, до Канади я мав дві пари, бо сушки не було, а ходити в чомусь треба поки джинси сохнуть. А тут і одних досить. Поправ, посушив, вдягнув.
22 Jan 2023, 08:02
207845/231708
4 minutes ago