Українська Манітоба
-
Зовсім недавно принесла на роботу каструлегу борщу. Так колеги на наступний день принесли судочки, щоб і родичам взяти 😁
-
Я навіть спробувала закамуфлювати жахіття холодцю висококулінарним (мабуть) терміном, as in “my Mom cooked _aspec_ and would really like you to try some…” але не проканало 😂
-
Таких борщів немає: борщ без м'яса то є зупа, хлоп без вусів то є ...
-
Ви українців не обіжайте 😄 не тільки українки можуть ж 😂😂
-
@AnnaKWinn я твою маму згадала 😂😂😂😂
-
Так , я такий пробував « cabbage borscht» ото якщо тарілку після мого борща помити , і оту водицю з тарілки грязноі скуштувати - то буде отой борщ кабєдж😂
-
Бачив що майже ніхто не любить холодець І я щасливий Я теж не фанат 😜
-
Мені здається, що рецептів та варіацій борщу існує стільки, скільки є українок на Землі )
-
Це польський варіант)
-
Борщ без м'яса???? Це як Це що Заборонити!!!!
-
Хоча , чесно, за борщ. Ну то таке , навіть в Україні , коли по гостям ходиш- іноді такий херовий борщ , що прям фі 😂 Я тут взяв в декількох місьцях ото борщ різний , який люди з України або з українським корінням роблять продають , з заманухою «автентичний» . Ну прям не , не борщ, буряк та і все 😂
-
Мені нагадало ото мемасік про борщ 😂
-
А дівчатка ж були дуже чемні та їли холодець 😂
-
Мій бувший менеджер з Данії, обожнював холодець! Він його холодеЧ називав… Я задовбалась його кожного тижня варить 🤪
-
Точно, Швеція)
-
Взагалі то Швеція))) Кажу як людина яка прожила в Норвегії 2 роки)))
-
Норвегія
-
Наша 70 річна сусідка з українським корінням купу всякого нам віддала, коли дружина запитала її чим ми можемо віддячити, то вона відповіла, що нічого не потрібно, але, якщо вона вміє готувати борщ, то не відмовилась би 😄
-
Це в Данії отой сюрстрьомінг їдять? Чи в Норвегії? )) Корочє, звичні до дивних страв люди )
-
The things we do for work 😂
22 Jan 2023, 08:02
207866/231460
about an hour ago