Українська Манітоба
-
Та з якого класу? 😁 Звичайна людина. Навіть університет не закінчив. Бо лишив на 2 курсі. Пішов в коледж на електрика і працює собі 20 років уже. Я не говорю про неблагополучні сім’ї. Це інше.
-
2024 рік: Українські сім’ї в малій мірі користуються автомобілями. За результатами дослідження, понад 50% домогосподарств у країні не мають жодного авто. Найбільший рівень моторизації зафіксовано у західних областях України, де майже 60% опитаних мають хоча б один автомобіль. Про це свідчить статистика опитування, проведеного агенцією Info Sapiens за замовленням громадської організації Vision Zero. У Києві, як і в багатьох мегаполісах, понад половина сімей також не користується автотранспортом, проте велика кількість має доступ до нього.
-
Західна Україна 60%, бо понаганяли собі з Польщі чи Чехії 😁
-
Це ота червона водичка із польського «борщу»? Про всяк час завжди ржу із того Маю сусідку канадійку із польським корінням. І вона шось типу ось борщу наварила…а я така, мовляв, ага-ага…червону воду і я вмію набадяжить Кароч, я повільно знімаю спагетті із вух 🤣
-
-
До речі про навчання водінню. В двох MPI запитував чи можу бути супервайзером для навчання водінню якщо українські права обміняв 2 роки тому. В обох MPI відповіли що так, тому що експірієнс в укр. посвідченні з 2003 року, тобто більше 3. Але не впевнений чи це вірно, бо написано чітко 3 years Class 5 Full.
-
То може ті дівчата свідомо гроші на щось інше витрачають? Бо тут чим менша в тебе зарплатня, тим більше перед тобою відкривається соц допомог. Реально бідність - це свідомий вибір в Канаді